ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Α

ζωδιο-ωροσκοπιο-ταρο-tarw-ταρω-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Α

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αντιμετωπίσετε δυο είδη συγκρούσεων –μια εξωτερική και μια εσωτερική. Η πρώτη προκύπτει όταν ο κόσμος γύρω σας είναι γεμάτος με μικρά εμπόδια, που το καθένα από μόνο του δεν θα μειώσει τον ρυθμό της προόδου σας, αλλά συνδυασμένα όλα μαζί γίνονται όλο και πιο δύσκολο να τα ξεπεράσετε. Η δεύτερη σύγκρουση εκδηλώνεται σε καιρούς δύσκολων ηθικών επιλογών, όταν το μυαλό συγκρούεται με την καρδιά και όταν και τα δυο παλεύουν με τη συνείδηση.

Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτές τις συγκρούσεις αν παραμείνετε υπομονετικοί και με καθαρό μυαλό. Η συμβουλή μου είναι είτε να κάνετε πίσω είτε να προετοιμαστείτε, καθώς θα είναι απαραίτητο.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι περλέ

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στην σπουδαιότητα του μυαλού που κατανικά την ύλη. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας και κάντε πράγματα που σας αρέσουν. Επαγγελματικά, είναι καλή εποχή. Αν ψάχνετε για δουλειά, να ξέρετε ότι έχετε τα μέσα και τις ικανότητες να βρείτε. Αν είστε υπάλληλοι, μην διστάζετε να διαπραγματευτείτε για να πάρετε αυτά που αξίζετε. Μπορεί να εκπλαγείτε από την θετική ανταπόκριση που θα πάρετε.

Αν ψάχνετε τον έρωτα, βγείτε έξω και γνωρίστε ανθρώπους. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα. Έχετε τη δύναμη να κοιτάξετε με βλέμμα γεμάτο αγάπη, τη δύναμη να αφήστε την ιστορία να γραφτεί ξανά, να την ξαναγράψετε εσείς.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μοβ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Α

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται να έχετε παραλύσει από το άγχος και τον φόβο και πιστεύετε πως δεν υπάρχει τρόπος να λύσετε τα προβλήματά σας. Ωστόσο, υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ, όπως προβλέπουν οι κάρτες σας προσφέρεται καθοδήγηση στη νύχτα της ψυχής. Έτσι, αγαπητοί μου Δίδυμοι, έχετε επιλογή. Μπορείτε να παραμείνετε στο έδαφος και να ανησυχείτε για τα πάντα ή μπορείτε να κοιτάξετε ψηλά, πέρα από το τρομακτικό τούνελ και να αποφασίσετε να συνεχίσετε το ταξίδι.

Ο καιρός που έρχεται θα είναι ταραχώδης, θα περάσετε στιγμές φόβου και αμφιβολίας, μπορεί να αναρωτηθείτε: πού οδηγεί τελικά η ζωή μου; Αλλά, απλώς κοιτάξτε πού βρίσκεται το φως και συνεχίστε να προχωράτε.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Μπορντό

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Α

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν πως μια μεγάλη αλλαγή έρχεται προς το μέρος σας. Η αλλαγή είναι απαραίτητη για την εξέλιξή σας και για την πνευματική σας ανάπτυξη. Είναι, επίσης, καιρός για ξεκαθάρισμα, όλα τα προηγούμενα μένουν πίσω και μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά, με όλα τα χρέη σας τακτοποιημένα και με τίποτα να σας ανησυχεί.

Ενώ πρέπει να έχετε κατά νου το παρελθόν και τα μαθήματα που έχετε διδαχθεί, δεν πρέπει να υποτιμάται τον εαυτό σας για τα λάθη που έχει κάνει –τα λάθη είναι μέρος της μάθησης! Αφήστε το παρελθόν πίσω σας και κοιτάξτε το μέλλον, ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε και πάλι.
Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Λευκό

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα είστε σαν στρατιώτες που γύρισαν από τον πόλεμο. Έχετε βιώσει πόνο, προδοσία και απώλεια. Αλλά σαν θαρραλέοι στρατιώτες κοιτάξτε το μέλλον και ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα, παρά τις πληγές που εξακολουθείτε να κουβαλάτε. Έτσι, αγαπητοί Λέοντες, μπορεί να αντιμετωπίσετε λύπη και θρήνο, αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι μια προσωρινή μόνο κατάσταση.

Αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να ανεβείτε και πάλι στο άλογο σας και να κοιτάξετε τον ορίζοντα. Πάντα θα έχετε πάνω σας τα σημάδια των πιο δύσκολων εποχών, αλλά μέσα σας υπάρχει και η δύναμη να τα δεχτείτε με σοφία και ευγένεια και να προχωρήσετε.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Α

ζώδια Παρθένος

Οι κάρτες προβλέπουν νέα ξεκινήματα, νέες εμπειρίες και νέες επιλογές. Το πρώτο βήμα σε ένα νέο μονοπάτι και οι πρώτες λέξεις που γράφονται σε μια κενή σελίδα. Ζήστε στο παρόν και δείξτε πίστη στις ικανότητές σας… Η επιτυχία θα έρθει μπροστά σας! Μην διστάζετε να πάρετε ρίσκα!

Από τα πρώτα μας βήματα μαθαίνουμε πώς να περπατάμε και μέσα από τις αλλαγές μαθαίνουμε πώς να ζούμε τη ζωή μας με αρμονία και ειρήνη. Γι’ αυτό πηδήξτε με το κεφάλι στην άβυσσο του αγνώστου. Τα παιδιά θα φέρουν ευτυχία. Η κάρτα αυτή δείχνει, επίσης, ότι ένα παιδί θα μπει στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66