ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 B

tarot-m

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 B

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί στην αλλαγή και την αποδοχή. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να δοκιμάσετε να απελευθερωθείτε από μερικούς περιοριστικούς παράγοντες του παρελθόντος σας. Έχετε κάποια θαμμένα πράγματα που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Είναι καιρός να αφήσετε παλιά πρότυπα και συμπεριφορές.

Βγάλτε τη μάσκα που καλύπτει τα μάτια σας και έχει περιορίσει την όρασή σας και βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις με τόλμη. Αναλογιστείτε το τι δεν λειτούργησε την προηγούμενη φορά και αλλάξτε την οπτική και την προσέγγισή σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Θαλασσί

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν το τέλος μιας μεγάλης φάσης ή πτυχής της ζωής σας, που μπορεί να επιφέρει την αρχή κάτι πολύ πιο πολύτιμου και σημαντικού. Πρέπει να κλείσετε μια πόρτα για να ανοίξετε μια άλλη. Οι κάρτες υποδεικνύουν έναν καιρό σημαντικού μετασχηματισμού, αλλαγής και μετάβασης. Πρέπει να μεταμορφώσετε βαθιά τον εαυτό σας και να καθαρίσετε τα παλιά για να έρθουν τα νέα.

Οποιαδήποτε αλλαγή αυτή τη στιγμή θα πρέπει να χαιρετιστεί ως μια θετική, καθαριστική, μεταμορφωτική δύναμη στη ζωή σας. Είναι επίσης καιρός να αφήσετε παλιές συνήθειες ή εθισμούς.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Όλες οι αποχρώσεις του μπλε

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας συμβουλεύουν να προσέξετε τα οικονομικά σας, καθώς υποδηλώνουν οικονομική ζημία, προβλήματα με επενδύσεις και έλλειψη πόρων. Φαίνονται επίσης διαφωνίες πάνω σε ακίνητη περιουσία. Για τους Τοξότες που είναι σε σχέση: αν η σχέση είναι σχετικά νέα, φαίνεται ότι είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε, αλλά δεν είστε σίγουροι αν η σχέση σας θα είναι μακροχρόνια ή θα οδηγήσει σε γάμο.

Εναλλακτικά, μπορεί εσείς οι ίδιοι να ψάχνετε απλώς για κάτι περιστασιακό και να μην είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε. Για μερικούς παντρεμένους Τοξότες, οι κάρτες δείχνουν ενδείξεις τέλους και διάλυσης.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 B

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας συμβουλεύουν να αντιμετωπίσετε τον σκιώδη εαυτό σας. Οι κάρτες σας ζητούν να παρακινήσετε τον εαυτό σας και να έρθετε αντιμέτωποι με τα στοιχεία των δικών σας φόβων. Ανταποκριθείτε στην πρόκληση και μάθετε να ενσωματώνετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Σε μερικούς από εσάς μπορεί να γίνει εμμονή μια συγκεκριμένη ιδέα ή μια κατάσταση.

Επενδύετε υπερβολικά τον εαυτό σας σε έναν τομέα σε βάρος άλλων τομέων της ζωής σας. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε τόσο εμμονικά να αγοράσετε ένα φανταχτερό αυτοκίνητο, που να έχετε ξεχάσει τη σημασία της επένδυσης στις σχέσεις σας ή στον εαυτό σας. Να σκέφτεστε θετικά και πάρτε τα ηνία της ζωής σας.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Έντονο κίτρινο

zodia-zvdia-75

ζώδια Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την αρχή μιας εποχής που υποδηλώνει ότι πρέπει να χαρτογραφήσετε μια νέα πορεία που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ευτυχία και δόξα. Στο παρελθόν, μπορεί να είχατε παγιδευτεί σε ανθυγιεινούς κύκλους, χωρίς να σκεφτόσασταν τρόπους να απελευθερώσετε τον εαυτό σας, αποδεχόμενοι μια κατάσταση ως μοιραία και πέρα από τον έλεγχό σας. Αλλά τώρα είναι καιρός να πάρετε τον έλεγχο –όσο τρομακτικό κι φαίνεται αυτό.

Αφήστε πίσω σας τους ανθρώπους και τους χώρους που σχετίζονται με το παρελθόν και βάλτε ως προορισμό σας μια νέα αρχή. Θα βγείτε από τη βιασύνη της καθημερινής ζωής και θα αφήσετε τον αληθινό σας εαυτό να λάμψει και έτσι θα ξεκινήσετε τη διαδικασία που θα αφήσει πίσω σας αυτά που πρέπει να φύγουν.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Απαλό ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 B

chartomantia-087

ζώδια Ιχθύες

Οι κάρτες αυτή την εβδομάδα δείχνουν αφθονία και υλική άνεση, ασφάλεια και προστασία. Θα μαζέψετε τους καρπούς των παρελθοντικών προσπαθειών σας και θα απολαύσετε πλούτο και ευημερία. Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να περάσετε χρόνο στη φύση. Βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, που θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με τη μητέρα Γη και να την δεχτείτε στην καρδιά και στο μυαλό σας. Κάντε ένα ταξίδι στο αγαπημένο σας φυσικό τοπίο, είτε είναι δάσος είτε παραλία είτε βουνό είτε λίμνη και εισπνεύστε την ενέργεια που σας περιβάλλει, ενώ θαυμάζετε την ομορφιά της γης.

Στο επίκεντρο θα είναι η οικογενειακή ζωή και θα χαρείτε την ευτυχία και τη συναισθηματική ικανοποίηση στο σπίτι σας. Υποδεικνύεται, επίσης, μια γέννηση στην οικογένειά σας. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia