ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/08 A

ζωδιο-ωροσκοπιο-ταρο-tarw-ταρω-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/08 A

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα, οι κάρτες εκδηλώνονται σαν κλειστή καρδιά. Αυτό δείχνει ότι έχετε σηκώσει πολλά εμπόδια γύρω σας για να προστατέψετε τον εαυτό σας από αυτό που αντιλαμβάνεστε ως κίνδυνο. Αν τα εμπόδια σπάσουν ξαφνικά, θα είναι επίπονο. Αλλά αν το εμπόδιο παραμείνει, θα γίνει δυνατότερο και ένταση θα αρχίσει να χτίζεται μέχρι να σπάσει από μόνο του.

Έτσι, είναι καλύτερο να αφήσετε όλα τα εμπόδια και τα συνειδητά φράγματα. Είναι επίσης μια εποχή που αποφεύγετε επίτηδες να δείτε την αλήθεια. Ίσως κάποια από τις ιδέες σας αποδείχθηκε λάθος και, ενώ βλέπετε ότι κάνατε λάθος, δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Είναι καλύτερο να αποδεχτείτε την αλήθεια παρά να παραμείνετε στο σκοτάδι.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λευκό του σεληνόφωτος

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για μια επιτυχημένη συνεργασία, είτε είναι επαγγελματική είτε προσωπική. Θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που σκέφτεται ακριβώς όπως εσείς. Αυτή η συνάντηση μυαλών θα βελτιώσει το έργο σας και θα οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Οι κάρτες δείχνουν ότι πρέπει να είστε υπομονετικοί και να σκέφτεστε πιο θετικά για τις προοπτικές σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι κάρτες δείχνουν μια νέα σχέση ή μια αίσθηση αμοιβαίος κατανόησης και εμπιστοσύνης γι’ αυτούς που είναι ήδη σε σχέση. Ταξίδια στο εξωτερικό, επικοινωνία και σχέσεις με ανθρώπους που ζουν εκτός θα έχουν επιτυχία.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο καφέ

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα ταρακουνήσει τις βάσεις της αίσθησης ασφάλειας που νιώθετε και θα σας ωθήσει να αμφισβητήσετε τις αρχές σας, την ευθυκρισία σας και την οπτική σας για τη ζωή. Είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι, πάνω στους οποίους στηρίζεστε, να μην είναι στο πλευρό σας πλέον. Πρέπει να καταλάβετε ότι η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή.

Το να προσπαθείτε να το αλλάξετε αυτό είναι σαν να προσπαθείτε να πάτε ενάντια στη ροή του νερού χωρίς κουπί. Μην χτίζετε κάστρα στην άμμο, καθώς μπορεί να καταστραφούν ανά πάσα στιγμή. Τα όνειρα είναι σημαντικά, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να ζείτε στον αληθινό κόσμο.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ασημί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/08 A

ζώδια Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα αφορά τον προγραμματισμό και την πρόοδο. Έχετε εργαστεί πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες. Τώρα είναι η στιγμή που αναμένεται η επιτυχία. Μην αγχώνεστε, η επιτυχία και η νίκη θα φτάσουν αργά αλλά θα φτάσουν σίγουρα στο δρόμο σας αυτό το μήνα. Αν πρόκειται για μια προαγωγή ή μια αξιολόγηση στην εργασία σας, αυτή θα συμβεί σύντομα.

Εάν περιμένετε να κάνετε ένα συμβόλαιο, να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει! Οι κάρτες δείχνουν ότι πρέπει να είστε υπομονετικοί. Όλα έχουν μπει σε μια σειρά και έχετε ξεκινήσει το ταξίδι σας, οπότε τώρα είναι καιρός να περιμένετε υπομονετικά τις ανταμοιβές σας και να παρακολουθείτε καθώς οι ιδέες σας αρχίζουν να υλοποιούνται. Βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και εξερευνήστε νέους κόσμους και νέες εμπειρίες.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο καφέ

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Λέων

Αυτή η εβδομάδα φέρνει μια γρήγορη αποχώρηση ή μια απρόσμενη άφιξη. Μια πιθανότητα είναι να παραιτηθεί κάποιος προϊστάμενος στη δουλειά και να οδηγήσει σε κάποιον νέο ηγέτη με αυτό το ρόλο. Αυτός ο νέος ηγέτης μπορεί να μην ευνοεί τους εργαζομένους. Ένας τσακωμός ή μια διαφωνία είναι επίσης πιθανά στο επαγγελματικό μέτωπο.

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά απ’ αυτό. Μείνετε μακριά από τη βία ή την σωματική σύγκρουση. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να είστε αμερόληπτοι στην κρίση σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ωστόσο, προχωρήστε με θάρρος και σθένος.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Λευκό περλέ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/08 A

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι νιώθετε στάσιμοι ή κολλημένοι σε μια ρουτίνα. Είναι πολύ καλό να έχετε τα πόδια σας σταθερά πάνω στο έδαφος, αλλά όλοι χρειαζόμαστε κάποιες φορές μια πιο ανάλαφρη διάθεση και λίγη διασκέδαση. Μερικοί Παρθένοι μπορεί να τσακωθούν με τους συντρόφους τους.

Είναι πιθανό το ταίρι σας να περνά μια δύσκολη περίοδο. Πρέπει να το στηρίξετε, ενώ εκείνος ή εκείνη επανακτά τις δυνάμεις και το κουράγιο του/της. Να είστε προσεκτικοί, καθώς οι κάρτες δείχνουν πιθανότητες οικογενειακής κακομεταχείρισης, ειδικότερα μέσα από την κατάχρηση της δύναμης, της εξουσίας και του ελέγχου.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Καφέ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-75