ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/08 Β

ταρο-ταρω-taro-tarw

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/08 Β

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δίνουν έμφαση στον ιερό νόμο του κάρματος, το νόμο της δράσης και της αντίδρασης, που λέει ότι τα πάντα είναι συνδεδεμένα και η κάθε παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα μιας προηγούμενης κατάστασης. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ότι μερικές φορές ακόμα και οι φαινομενικά ασήμαντες πράξεις έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Ακούστε την παροιμία: ότι σπείρατε θα θερίσετε.

Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια εποχή που πρέπει να παρθεί μια απόφαση. Κάτι στη ζωή σας χρειάζεται προσοχή. Εάν εμπλέκεστε σε κάποιον δικαστικό αγώνα το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κάνετε νέες συμφωνίες.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Μοβ της λεβάντας

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί στην αλλαγή και την αποδοχή. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να δοκιμάσετε να απελευθερωθείτε από μερικούς περιοριστικούς παράγοντες του παρελθόντος σας. Έχετε κάποια θαμμένα πράγματα που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Είναι καιρός να αφήσετε παλιά πρότυπα και συμπεριφορές.

Βγάλτε τη μάσκα που καλύπτει τα μάτια σας και έχει περιορίσει την όρασή σας και βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις με τόλμη. Αναλογιστείτε το τι δεν λειτούργησε την προηγούμενη φορά και αλλάξτε την οπτική και την προσέγγισή σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Θαλασσί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/08 Β

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας, κάποιες φορές αυτό είναι αποτέλεσμα των δικών σας πράξεων, αλλά πιο συχνά είναι προϊόν της αδράνειάς σας. Αυτή η έλλειψη ελέγχου πολύ συχνά οδηγεί σε έλλειψη ελπίδας και έλλειψη πίστης στις ικανότητές σας. Αν είστε πρόθυμοι να αφήνετε τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται και να σας περιορίζουν, τότε μπορούν να το κάνουν και θα το κάνουν. Αλλά κανείς δεν έχει τον έλεγχο του εαυτού σας, εκτός κι αν του τον δώσετε.

Να σκέφτεστε θετικά και πάρτε τα ηνία της ζωής σας. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης γάμο ή σταθερότητα σε μια σχέση.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Έντονο κίτρινο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαρτογραφήσετε μια νέα πορεία που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ευτυχία και δόξα. Στο παρελθόν, μπορεί να είχατε παγιδευτεί σε ανθυγιεινούς κύκλους, χωρίς να σκεφτόσασταν τρόπους να απελευθερώσετε τον εαυτό σας, αποδεχόμενοι μια κατάσταση ως μοιραία και πέρα από τον έλεγχό σας. Αλλά τώρα είναι καιρός να πάρετε τον έλεγχο –όσο τρομακτικό κι φαίνεται αυτό.

Αφήστε πίσω σας τους ανθρώπους και τους χώρους που σχετίζονται με το παρελθόν και βάλτε ως προορισμό σας μια νέα αρχή. Θα βγείτε από τη βιασύνη της καθημερινής ζωής και θα αφήσετε τον αληθινό σας εαυτό να λάμψει και έτσι θα ξεκινήσετε τη διαδικασία που θα αφήσει πίσω σας αυτά που πρέπει να φύγουν.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Απαλό ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/08 Β

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε το βάρος της δουλειάς σας ή μιας ευθύνης. Μπορεί επίσης να υπάρχει κάποιος που προσπαθεί να ελέγξει εσάς ή τη ζωή σας και νιώθετε σχεδόν φυλακισμένοι. Κοιτάξτε γύρω σας, είναι ο προϊστάμενός σας ή οι γονείς σας που προσπαθούν να σας ελέγξουν. Σκεφτείτε αν αυτό το βάρος ή ο έλεγχος σας κάνουν καλό.

Να θυμάστε ότι η ευθύνη χτίζει χαρακτήρα και ότι αν αντέξετε τα σωματικά βάρη, συχνά νιώθετε ότι εξαφανίζονται και τα συναισθηματικά. Ωστόσο, πρέπει επίσης να ξέρετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε τα βάρη σας ή να μεταφέρετε την ευθύνη σας στους άλλους.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

zodia-zvdia-75

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα είστε πολύ προσηλωμένοι στον εαυτό σας. Υπάρχει μια επαγγελματική ευκαιρία ακριβώς κάτω από τη μύτη σας, αλλά εσείς δεν την βλέπετε. Ανοίξτε τα μάτια σας και αδράξτε την προσφορά. Αν αυτό βοηθάει, μιλήστε στον προϊστάμενό σας για μια αύξηση ή μια προαγωγή.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώθετε ότι έχετε δυσκολία να εκφραστείτε ή να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας. Ανοιχτείτε. Αν είστε ερωτευμένοι με κάποιον, είναι καλό να εκφράσετε τα συναισθήματά σας γι’ αυτόν ή αυτή. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για δράση και όχι για αυτολύπηση.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Γκρι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-tarw