Ταυρος και Γαμος

tauros

Κοινοποίηση:

Ο γάμος είναι πολύ σημαντικός για τον Ταύρο, γιατί είναι το σύμβολο της θέσης που κατέχουν στον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά αφιερώνουν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να επιλέξουν τον κατάλληλο σύντροφο, παρ’ όλο που μερικοί μπορεί να παντρευτούν νωρίς. Επομένως, οι Ταύροι θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να διατηρήσουν το γάμο τους, ακόμα και σε συνθήκες που άλλα Ηλιακά ζώδια θα απογοητεύονταν και θα είχαν πάρει από καιρό διαζύγιο.

 
Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι οι Ταύροι είναι πάντα πιστοί, γιατί αν η κατάσταση δεν είναι καλή στο σπίτι, πολλοί θα ψάξουν διακριτικά να βρουν αλλού παρηγοριά. Σπάνια πάντως, θα φύγουν από την κοινή στέγη, παρ’ όλο που τα χωριστά κρεβάτια δεν αποκλείονται σαν πιθανότητα. Ο γάμος γι’ αυτούς σημαίνει ασφάλεια, έτσι σε σύγκριση με άλλα ζώδια είναι πιο εύκολο να προβλεφθεί, κατά κάποιο τρόπο, η στάση τους. Ωστόσο, το κυριότερο είναι ότι μπορεί να βασιστεί κανείς επάνω τους, χαρακτηριστικό που το εκτιμούν οι λιγότερο σταθεροί σύντροφοι.

 
Στους Ταύρους αρέσει το όμορφο περιβάλλον έτσι δαπανούν συχνά πολύ χρόνο και χρήματα για να διακοσμήσουν το σπίτι τους. Το πρόβλημα είναι ότι από τη στιγμή που θα βολευτούν δύσκολα ξεκουνιούνται. Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπούν περισσότερο από μια βραδιά στο σπίτι με το σύντροφό τους.

zodia-zvdia-22

 
Ο Ταύρος είναι ζώδιο που φημίζεται για τη σταθερότητά του και που εκτιμά την ασφάλεια. Έτσι οι γάμοι των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο αυτό συνήθως αποδείχνονται ανθεκτικοί. Οι περισσότεροι Ταύροι χρειάζονται πολύ χρόνο για να αποφασίσουν να παντρευτούν και όταν το κάνουν παίρνουν το γάμο πολύ στα σοβαρά.