Ταύρος και φαγητό

tavros

Κοινοποίηση:

Ο Ταύρος είναι το σημείο του ζωδιακού που ενδιαφέρεται περισσότερο από όλα τα άλλα για την τροφή. Είναι μεγάλος καλοφαγάς. Ένας αληθινός Ταύρος μπορεί να φάει για μεσημέρι μια πελώρια μπριζόλα, ένα μεγάλο κομμάτι πίτα, να συνεχίσει με το καλύτερο είδος τυριού και ένα μεγάλο κομμάτι τούρτα σοκολάτα. Παρόλη την όρεξή τους και την τους για τα πλούσια γεύματα, είναι ευαίσθητοι στις διάφορες γεύσεις, τα συστατικά και τα χρώματα. Αυτή τους η ικανότητα, συνδυασμένη με την ακαταπίεστη αγάπη τους για το φαγητό, έχει σαν αποτέλεσμα να περιλαμβάνονται στο ζώδιό τους μερικοί από τους καλύτερους μαγείρους και σεφ.

Η σκέψη του φαγητού βρίσκεται συχνά στο νου ενός Ταύρου και τα γεύματα θεωρούνται οι καλές στιγμές της ημέρας του. αγαπούν την άνεση και την πολυτέλεια όταν τρώνε έξω, οπότε διαλέγουν ένα καλό εστιατόριο, αλλά τους αρέσει και το σπιτικό φαγητό και τα απλά πιάτα, όπως το ψητό κατσαρόλας με πατάτες και κρέας.

Παρόλο που οι Ταύροι θα δοκιμάσουν οποιοδήποτε φαγητό, οι περισσότεροι –επειδή είναι λάτρεις της συνήθειας –θα προσκολληθούν στα αγαπημένα τους. Στην κουζίνα προτιμούν τα φυσικά υλικά, όπως ξύλο και μάρμαρο, και ξετρελαίνονται από τη λάμψη των μπακιρένιων σκευών. Με τέτοια αγάπη για το πλούσιο και όμορφο φαγητό, δίνουν συνεχή μάχη για την πλαδαρή σιλουέτα τους και δε χάνουν βάρος εύκολα.

zodia-zvdia-22

Η κουζίνα του Ταύρου είναι συνήθως παραδοσιακή. Χρησιμοποιεί τα δοκιμασμένα σκεύη και μεθόδους και επαινεί την καλή ποιότητα των κλασικών γαλλικών μαχαιριών και του συμπαγούς ξύλου για το κόψιμο των λαχανικών –εργαλεία που είναι εντελώς απαραίτητα για αυτόν.