10 σημάδια πως συνάντησες τον Τέλειο Άντρα

1. Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να τον δικαιολογήσεις. Είναι υπέροχος συνέχεια. Δεν έχετε βρεθεί στη θέση να πείτε «Είναι αρκετά στρεσαρισμένος αυτό τον καιρό» ή «απλά δεν τον ξέρεις όπως εγώ». Συμπεριφέρεται πολιτισμένα και όλοι τον βλέπουν όπως τον βλέπεις και εσύ. Ο Κύριος Τέλειος έχει μόνο μία προσωπικότητα.

2. Ο Κύριος Τέλειος σε εμπνέει όχι μόνο να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, αλλά και περισσότερο από όσο φανταζόσουν ότι μπορείς. Σε σπρώχνει να μάθεις περισσότερα, να σκέφτεσαι περισσότερο, να αγαπάς περισσότερο και να ωριμάσεις περισσότερο. Δεν πιάνεις ποτέ τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται άσχημα και συγκρίνεις συνεχώς τον εαυτό σου με αυτό που ήσουν πριν τον γνωρίσεις.

3. Κάνεις διάφορα πράγματα για αυτόν επειδή πραγματικά λατρεύεις να κάνεις πράγματα για εκείνον. Ό,τι κάνεις στην ουσία είναι από την επιθυμία σου να δεις την έκπληξη στα μάτια του, ή τη χαρά, ή απλά για να του φτιάξεις τη μέρα. Δεν έχει να κάνει με υποχρέωση ή καθήκον.

zodia-zvdia-22

4. Ο Κύριος Τέλειος εκτιμά τους ανθρώπους της ζωής σου όπως και εσύ. Τους βλέπει σαν κάτι θετικό στη ζωή του. Δεν του δημιουργούν ποτέ πρόβλημα, ούτε τον απασχολούν. Τους φέρεται με σεβασμό και στοργή.

5.Τον εμπιστεύεσαι. Σου λέει ακριβώς που είναι και ακριβώς τι θα κάνει. Δεν έχει μυστικά από εσένα. Δεν έχεις την ανάγκη να ψάξεις το κινητό του ή τα mail του. Υπάρχει κάτι μέσα σου που σου λέει πως είναι τίμιος μέχρι αηδίας.

6. Δεν κρύβει τη σχέση σας. Την παραδέχεται δημόσια, το φωνάζει από την κορυφή ενός βουνού. Ο Κύριος Τέλειος είναι και νοητικά αλλά και σωματικά διαθέσιμος στη σχέση σας.

7. Δεν συμπεριφέρεται σαν παιδί. Ο Κύριος Τέλειος γίνεται παιχνιδιάρης όταν θέλει, αλλά ταυτόχρονα είναι ένας ώριμος άντρας.

8. Η μητέρα σου θα τον συμπαθήσει ενστικτωδώς. Δεν θα πει ευθέως ότι τον εγκρίνει, αλλά σε γενικές γραμμές θα το κάνει και θα είναι χαρούμενη για εσένα.

9. Σου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται. Ο Κύριος Τέλειος είναι ενδιαφέρων. Θα βρίσκεις ενδιαφέρουσες τις απόψεις του. Κρυφά θα αναρωτιέσαι αν είναι πιο έξυπνος από εσένα, τουλάχιστον σε μερικά πράγματα. Ξέρει ποιος είναι και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

10. Τον αγαπάς πραγματικά. Δεν είναι όπως όταν πιστεύεις πως αγαπάς κάποιον ή πως πρέπει να αγαπάς κάποιον. Η αγάπη αυτή είναι αληθινή και το ξέρεις επειδή είναι ο Κύριος Τέλειος.