Τι φοβάται το ζώδιο των Ιχθύων

Κοινοποίηση:

ιχθύς φοβοι

ιχθύς Είτε τους αρέσει είτε όχι, οι ευαίσθητοι Ιχθύες λειτουργούν σαν το στυπόχαρτο, απορροφώντας συναισθήματα και εικόνες όπου βρεθούν, σε ένα βαθιά υποσυνείδητο επίπεδο.

Πολλές από αυτές τις επιδράσεις είναι αρνητικές –επιδράσεις που θα ήταν καλύτερα για τους Ιχθύες να τις αγνοήσουν.

Η ζωηρή φαντασία τους τις αναμασά και τις αναπλάθει, δίνοντάς τους τρομακτικές διαστάσεις που προκαλούν στους ευφάνταστους Ιχθύες σκοτεινούς, παράλογους φόβους.

zodia-zvdia-22

ιχθύς φοβοι

Μπορεί να αποτελούν γεννήματα της φαντασίας τους, αλλά οι φόβοι αυτοί είναι πολύ ισχυροί για τους Ιχθύες και συχνά τους καταβάλλουν ολωσδιόλου. Όταν συμβεί αυτό, η πρώτη αντίδραση του Ιχθύ είναι να δραπετεύσει από το φόβο, είτε με την απομόνωση, είτε –κι αυτό είναι επικίνδυνο –με τη «βοήθεια» οινοπνεύματος ή ναρκωτικών.

Δυστυχώς, καμία από αυτές τις λύσεις δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από μία προσωρινή ανακούφιση, καθώς η εστία του φόβου είναι το υποσυνείδητο και από αυτό δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει τόσο εύκολα. Εκείνο που φοβούνται οι Ιχθύες είναι ο ίδιος ο φόβος και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν αυτό, τόσο καλύτερα θα προστατεύσουν τον εαυτό τους.

zwdia-taro-astra

ιχθύς φοβοι

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση είναι να θέσουν κάποια σαφή όρια ανάμεσα στον εαυτό τους και τους άλλους ανθρώπους –δηλαδή να εμποδίσουν τις εξωτερικές επιδράσεις να «γεννήσουν» κάποιο φόβο μέσα τους.

Ο συνδυασμός ευαισθησίας και φαντασίας «γεννάει» στους Ιχθύες φόβους από το μηδέν: ακόμα και κάτι που διάβασαν ή είδαν στη τηλεόραση μπορεί να τους επηρεάσει βαθιά. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει, η μισή μάχη έχει κερδηθεί. Οι Ιχθύες έχουν τη δύναμη να αντέξουν πολλά πράγματα, αλλά μόνο αν καταφέρουν να αποδεχτούν την αληθινή φύση τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75