Το ζώδιο του Αιγόκερω και το στυλ

Οι Αιγόκεροι ξέρουν από ένστικτο τη δύναμη του σωστού ντυσίματος. Το καλοραμμένο κοστούμι ή ταγιέρ είναι το τέλειο ένδυμά τους, όπως και οποιοδήποτε κλασικό ρούχο.
Το φυσικό στυλ του Αιγόκερου είναι το επίσημο ντύσιμο, κομψό και μάλλον μελαγχολικό. Οι Αιγόκεροι είναι επιφυλακτικοί με το ντύσιμό τους όπως και με τους άλλους τομείς της ζωής τους. Ωστόσο, έχουν την αίσθηση του στυλ και αρκετή επίγεια σοφία για να ξέρουν τα «σωστά» ρούχα και τις φίρμες «γοήτρου» ώστε να εντυπωσιάζουν τους άλλους. Ποιότητα και αντοχή είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για αυτούς. Ξεχωρίζουν, όμως, και μια ευκαιρία, όταν τη δουν.

Οι Αιγόκεροι προτιμούν συνήθως τα σκούρα χρώματα, που συνήθως ταιριάζουν ιδιαίτερα με την κλασική τους εμφάνιση και τη δομή της σιλουέτας τους. Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι εντυπωσιακές όταν φορούν μαύρα, παρόλο που και τα δύο φύλα θα ωφελούνταν αν πρόσθεταν στην γκαρνταρόμπα τους μερικές πινελιές έντονου χρώματος.
Οι Αιγόκεροι αγαπούν πάρα πολύ τα κοσμήματα, τα οποία όμως πρέπει να είναι αληθινά και σε κλασικά σχέδια, όχι μοντέρνα. Τα παλιά κοσμήματα τους αρέσουν ιδιαίτερα –φτάνει να βρίσκονται μέσα στις οικονομικές τους δυνατότητες –και οι περισσότεροι είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τα ρολόγια τους, τα οποία επιλέγουν πάντα με μεγάλη προσοχή.
Οι Αιγόκεροι απαιτούν από τα ρούχα τους διάρκεια και δεν τους νοιάζει αν πληρώσουν περισσότερα για να εξασφαλίσουν την καλή ποιότητα. Καθώς η φυσική τους προτίμηση στρέφεται στο παραδοσιακό στυλ και τις φυσικές ίνες όπως μαλλί, τουΐντ, κασμίρ, λινό και μετάξι, δε δυσκολεύονται να το πετύχουν. Επίσης, τα φροντίζουν πολύ και αυτό τους βοηθά να τα διατηρούν για αρκετό διάστημα.