Το ζώδιο του Καρκίνου και το στύλ

Κοινοποίηση:

Όταν οι Καρκίνοι αποφασίσουν να αφιερώσουν την προσοχή τους στη μόδα και το στυλ μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα δημιουργικοί. Ωστόσο, δεν είναι σπάνιο για αυτούς να προτιμούν κάνα δυο παλιά αγαπημένα τους ρούχα σε μάλλον ουδέτερες αποχρώσεις και να δείχνουν κακοντυμένοι.
Το ιδανικό ντύσιμο για τους Καρκίνους είναι κλασικό αλλά απαλό. Οι περισσότεροι δεν κολακεύονται από τα αυστηρά, πολύ τυπικά ρούχα, και δε νιώθουν άνετα όταν τα φορούν. Δεν τους αρέσει, όμως, ούτε το πολύ μοντέρνο ντύσιμο και όπως οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, προτιμούν να αγοράζουν ρούχα ανθεκτικά. Στους άντρες τις περισσότερες φορές αρέσει και νιώθουν όμορφα με το κλασσικό μπλέιζερ και το σπορ παντελόνι.
Πολλοί Καρκίνοι τα καταφέρνουν αρκετά καλά με το ράψιμο και το πλέξιμο, έτσι χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους για να προσθέσουν μερικά όμορφα και πρωτότυπα ρούχα στην γκαρνταρόμπα τους, ενώ ταυτόχρονα ικανοποιούν την αίσθηση τους της οικονομίας.
Οι γυναίκες Καρκίνοι συχνά έχουν πλούσιο στήθος, λεπτή μέση και στρογγυλεμένους γοφούς, έτσι τα απαλά στυλ τις κολακεύουν, γιατί τονίζουν τη σιλουέτα τους και την έμφυτη θηλυκότητά τους. Επομένως, τα ρομαντικά φορέματα, ή τα ντεπιές με μακριές, φαρδιές φούστες και ζώνη στη μέση, τις κάνουν πολύ ελκυστικές.
Στους Καρκίνους αρέσει να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους και με ενδιαφέροντες και πρωτότυπους τρόπους μετατρέπουν τα βασικά τους ρούχα έτσι ώστε να μην περνούν απαρατήρητοι ανάμεσα στο πλήθος. Μόλο που συχνά τους έλκουν οι ουδέτερες αποχρώσεις, προσθέτουν λίγο χρώμα με κάποιο φωτεινό μαντίλι του λαιμού ή ένα κόσμημα, που συνήθως τα επιλέγουν με γούστο.