Το ζώδιο του Κριού και το άγχος

passion

Το ζώδιο του Κριού και το άγχος

Οι Κριοί είναι από τα πιο ενεργητικά και δυναμικά ζώδια του κύκλου. Αγαπούν τη δράση αι τους αρέσει κυρίως να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις. Είναι ανυπόμονοι και μισούν τις καθυστερήσεις.

Κι επιπλέον ευημερούν σε συνθήκες που, εκ πρώτης όψεως, φαντάζουν άκρως αγχωτικές. Είναι πανευτυχείς όταν βρίσκονται στη δίνη των γεγονότων και έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένες απαιτήσεις.

Οι Κριοί αγχώνονται όταν οι συνθήκες ή άλλα άτομα μπαίνουν φραγμός στο δρόμο τους αι τους εμποδίζουν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, καθώς επίσης και όταν επικρατεί γαλήνη και απραξία. Αυτό είναι κάτι που τους εκνευρίζει.

zodia-zvdia-22

Το ζώδιο του Κριού και το άγχος

Οι Κριοί θέλουν να ελέγχουν την κατάσταση και απογοητεύονται βαθιά όταν δεν μπορούν να αποφασίσουν οι ίδιοι ή όταν η ζωή τους βρίσκεται στα χέρια των άλλων. Αντίθετα είναι ευτυχείς και δεν αισθάνονται καθόλου άγχος όταν κάνουν εκείνοι κουμάντο, όταν χρειάζεται να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις και να τις βάζουν αμέσως σε εφαρμογή. Επαγγελματικά το ιδανικό είναι να ακολουθήσουν ελεύθερο επάγγελμα ή να διευθύνουν ένα ολιγομελές τμήμα.

Οι Κριοί απολαμβάνουν την καλή συζήτηση και ίσως αυτός είναι ένας λόγος που συχνά οι πολιτικοί ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο. Νιώθουν επίσης την ανάγκη να εξωτερικεύουν τα αισθήματά τους και αγχώνονται πολύ όταν δεν μπορούν να το κάνουν.

zwdia-taro-astra

Το ζώδιο του Κριού και το άγχος

Επειδή οι Κριοί διακρίνονται για την ενεργητικότητά τους, η σωματική άσκηση τους είναι απολύτως απαραίτητη.

Τους βοηθά ιδιαίτερα σε περιόδους άγχους γιατί με αυτό τον τρόπο δίνουν διέξοδο στο θυμό και την απογοήτευσή τους. Οι Κριοί υποφέρουν όταν υποχρεώνονται να κάνουν καθιστική ζωή και δεν τους δίνεται η ευκαιρία για την άσκηση που έχουν τόσο ανάγκη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75