Το ζώδιο του Κριού και το στύλ

Το στυλ του Κριού είναι κομψό και καθόλου επιτηδευμένο. Στους Κριούς αρέσει να ντύνονται σύμφωνα με την τελευταία λέξη και συχνά χρησιμοποιούν μοντέρνα αξεσουάρ όπως τσάντες, ρολόγια ή κοσμήματα.
Ωστόσο, δεν τους αρέσει να δαπανούν πολύ χρόνο σε προγραμματισμούς, αγορές ή τακτοποίηση των ρούχων. Τους ταιριάζει περισσότερο το κομψό στυλ. Το «αεροπορικό look»της μονοκόμματης πτήσης σε συνδυασμό με ένα μπουφάν, χαμηλές μπότες, μακρύ φουλάρι και πλεχτά γάντια είναι το στυλ του Κριού, που ταιριάζει επίσης στην περιπετειώδη φύση του.
Σε πολλούς Κριούς αρέσει να φορούν μάλλον σπορ, άνετα ρούχα τα οποία ταιριάζουν με ο ζωηρό τρόπο ζωής τους. Συχνά έχουν την αγαπημένη τους αθλητική φόρμα, στολισμένη ίσως με κάποιο φερμουάρ, που είναι ο τρόπος κουμπώματος που προτιμούν. Όταν δεν είναι ντυμένοι σπορ, οι Κριοί, άντρες και γυναίκες, μπορεί να αποδειχτούν πολύ απαιτητικοί στα ρούχα τους. Τους αρέσουν μάλλον τα ατσαλάκωτα, ραμμένα για εκείνους, «κομψά» ρούχα, παρά η κάπως επιτηδευμένη εμφάνιση.

Τα χρώματα του Κριού είναι το κόκκινο και το πορτοκαλί και προτιμά τα μονόχρωμα από τα εμπριμέ. Του αρέσουν τα τολμηρά σχήματα και υφάσματα που δε χρειάζονται μεγάλη περιποίηση. Οι γυναίκες αγαπούν τα χρυσά κοσμήματα και τα μακριά σκουλαρίκια.
Οι Κριοί ντύνονται πάντα σύμφωνα με τη μόδα και προτιμούν να αγοράζουν ρούχα που κτυπάνε στο μάτι παρά ρούχα που αντέχουν. Αν ακολουθήσουν το κλασικό στυλ, θα το στολίσουν με φτηνά αξεσουάρ που το μετατρέπουν σε μοντέρνο. Όταν οι φούστες κονταίνουν, οι γυναίκες Κριοί είναι οι πρώτες που δείχνουν τα πόδια τους.