Το ζώδιο του Λέοντα και το στύλ

Κοινοποίηση:

Οι Λέοντες γενικά ντύνονται για να διακριθούν, αλλά τα ρούχα τους είναι απλώς μια έκφραση της φυσικής τους χαράς για τη ζωή, της ζωντάνιας, της τάσης για υπερβολή και της αγάπης για το χρώμα. Μπορεί να ντύνονται με οτιδήποτε συναρπάζει τη φαντασία τους. Ό,τι και αν είναι, όμως, θα εντυπωσιάζει. Μπορεί να φορέσει το βαθύ ντεκολτέ, το υπερβολικό μίνι και το καπέλο με το μεγάλο μπορ το στολισμένο με γούνα (αν και όχι όλα μαζί ταυτόχρονα, γιατί θα ήταν υπερβολικό ακόμα και για ένα Λέοντα!). Το συχνά σοκαριστικό ντύσιμο της Μαντόνα, η οποία δημιουργεί μόδα, αποτελεί παράδειγμα της τάσης για υπερβολή που έχουν οι Λέοντες.
Αν και οι Λέοντες θέλουν να ντύνονται για να τραβούν την προσοχή των άλλων, το στυλ τους γενικά δεν είναι άκομψο. Μπορεί, πράγματι, να είναι εξαιρετικά μεγαλόπρεπο, ειδικά αν έχουν το κατάλληλο εισόδημα για να εκφράζουν το έμφυτό τους γούστο.
Συνήθως φοράει καπέλα με μεγάλα μπορ, εσάρπες με κρόσσια και καουμπόικες μπότες. Αγαπά επίσης τα κοσμήματα. Το χρώμα παίζει μεγάλο ρόλο στο Λέοντα. Του αρέσουν τα πλούσια, ζεστά χρώματα και η εντυπωσιακή αίσθηση που προξενεί το λευκό. Όπως όλα τα ζώδια «ζώα» -Κριός, Ταύρος, Αιγόκερως- οι Λέοντες έλκονται από το δέρμα, το σουέτ και τη γούνα, ενώ τους αρέσουν και οι ιμιτασιόν γούνες, κυρίως οι ιμιτασιόν λεοπάρδαλης.
Η αγάπη του Λέοντα για τα κοσμήματα αγκαλιάζει όλους τους τύπους και είδη. Φυσικά, προτιμούν το αληθινό και ιδιαίτερα το χρυσό, αλλά τους αρέσει επίσης και η τολμηρότητα των ψεύτικων κοσμημάτων. Αγαπούν πολύ τα κολιέ και, πράγμα παράξενο, η προτίμησή τους στρέφεται στα λεπτά σκουλαρίκια.