Το ζώδιο του Σκορπιού και το στυλ

Όπως οι Λέοντες έτσι και οι  Σκορπιοί θέλουν να ντύνονται για να εντυπωσιάζουν. Απεχθάνονται να περνούν απαρατήρητοι, αν και όταν ταξιδεύουν ινκόγκνιτο (είναι το ζώδιο των κατασκόπων) τα καταφέρνουν μια χαρά.
Πιστοί στη ρευστότητα του στοιχείου τους, του Νερού, οι Σκορπιοί μπορούν να προσαρμοστούν, αν το θελήσουν, σε πολλά και διαφορετικά στυλ. Ωστόσο, η φυσική τους κλίση είναι προς τον εντυπωσιασμό, την πολυτέλεια, το σεξαπίλ.
Όταν αποφασίζουν να κάνουν κάτι καλά, το πετυχαίνουν, και αυτό συμβαίνει και στη μόδα και το στυλ, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο τομέα της ζωής τους. Ένας Σκορπιός που αποφασίζει να καταλάβει μια θέση στον κατάλογο των καλύτερα ντυμένων ανθρώπων θα το πετύχει οπωσδήποτε.
Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλοί Σκορπιοί, ένας από τους οποίους είναι και ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας, που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τη μόδα και προτιμούν να κατευθύνουν την αξιοσημείωτη ενέργεια και αποφασιστικότητά τους σε άλλους τομείς. Οι Σκορπιοί αγαπούν τις βαθιές, πλούσιες αποχρώσεις του σκούροι κόκκινου, του πορφυρένιου και του καφέ. Το μαύρο είναι ένα χρώμα που τους αρέσει πολύ και το φορούν με μεγάλη επιτυχία.
Συχνά φορούν γυαλιά ήλιου για να δημιουργούν εντυπώσεις, αλλά ίσως και από επιθυμία να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Ο «ιδιωτικός ντετέκτιβ» με τα μαύρα γυαλιά και την καπαρντίνα είναι το στυλ του αντιπροσωπευτικού Σκορπιού.
Η «γυναίκα πειρασμός» είναι το στυλ που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα Σκορπιός και να το φτάσει μέχρι την τελειότητα, αν το θελήσει. Προκλητικά φορέματα με μεγάλο ντεκολτέ ή στενές μίνι φούστες, ψηλά τακούνια και μαύρες ή διχτυωτές κάλτσες. Ωστόσο, μπορεί επίσης να υιοθετήσει μια πολύ ψυχρή και κομψή εμφάνιση.