Το ζώδιο του Ταύρου και το στυλ

Το άχρονο «επαρχιακό» στυλ που προτιμά η βασίλισσα της Αγγλίας (έχει τον Ήλιο στον Ταύρο) αποτελεί την χαρακτηριστική προτίμηση των Ταύρων για τα ρούχα. Όμως οι νεότεροι αγαπούν τη μόδα και προσέχουν την ποιότητα και την αντοχή των ρούχων που αγοράζουν. Τους αρέσει να ξοδεύουν τα χρήματά τους μόνο για κάτι που αξίζει και δε διστάζουν να πληρώσουν για να το πετύχουν. Προτιμούν να έχουν μερικά καλοραμμένα κομμάτια ποιότητας, παρά μια γκαρνταρόμπα γεμάτη από φτηνά, φανταχτερά, αλλά χωρίς αξία ρούχα της σειράς. Με κάποιο τρόπο, καταφέρνουν να αλλάζουν την εμφάνισή τους χρησιμοποιώντας τα λίγα μα καλοδιαλεγμένα αξεσουάρ τους.
Προτιμούν τις φυσικές ίνες όπως το μαλλί, βαμβάκι και μετάξι, γιατί, η υφή των υφασμάτων είναι σημαντική για αυτούς. Νιώθουν πιο όμορφα όταν φορούν απαλά, μεταξένια υφάσματα, αλλά τους αρέσει επίσης το βελούδο και οι γούνες.

Παρόλο που το «επαρχιακό» στυλ είναι ίσως το πιο ταιριαστό για τους Ταύρους επιθυμούν και λίγη μεγαλοπρέπεια σε ειδικές περιπτώσεις. Οι γυναίκες φτιάχνουν συχνά μόνες τους τα ρούχα τους, από καλής ποιότητας υλικά. Τα αγαπημένα τους χρώματα είναι το πράσινο, το μπλε και το ροζ. Τους αρέσουν τα κοσμήματα, κυρίως όσα έχουν τολμηρά σχέδια, που τα αγοράζουν σαν επένδυση, αλλά και για ευχαρίστηση. Οι καρφίτσες είναι το αγαπημένο τους κόσμημα, όπως και τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια.
Η τουΐντ φούστα, το πουλόβερ από κασμίρ, η ακριβή καπαρντίνα και το μεταξωτό φουλάρι είναι η συνηθισμένη εμφάνιση της γυναίκας Ταύρου, ενώ οι άντρες προτιμούν και αυτοί τα τουΐντ σακάκια και παντελόνια, με τα ακριβά πουλόβερ, ή, για πιο τυπικό ντύσιμο, το κλασικό καλοραμμένο μάλλινο ή λινό κοστούμι.