Το ζώδιο του Τοξότη και το στυλ

Κοινοποίηση:

Παρόλο που οι Τοξότες μπορεί να ντύνονται τολμηρά, γενικά δεν τους ενδιαφέρει και πολύ η μόδα. Φυσικά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις: αν η Σελήνη ή το ανατέλλον ζώδιο είναι σε ένα από τα σημεία του ζωδιακού που ενδιαφέρονται για τη μόδα –στο Ζυγό – ή η Αφροδίτη είναι τονισμένη στο ωροσκόπιο. Αλλά, γενικά, οι Τοξότες δεν ενδιαφέρονται για το μεταβλητό κόσμο της μόδας, που τον θεωρούν μάλλον πολύ ανιαρό και επιπόλαιο για να του δώσουν κάποια σημασία.
Έχουν την τάση να φορούν ό,τι είναι άνετο, είτε αυτό είναι ένα παλιό τζιν ή ένα ξεχειλωμένο πουλόβερ ή η αγαπημένη τους αθλητική φόρμα. Συνήθως, η φυσική τους προτίμηση είναι το σπορ ντύσιμο. Τους αρέσουν τα πρακτικά ρούχα που αντέχουν στον άνεμο και τη βροχή και πάνω από όλα τα φαρδιά, που δεν εμποδίζουν τις συνεχείς τους κινήσεις.
Για ένα ζώδιο τόσο λίγο συναισθηματικό όπως ο Τοξότης, η έντονη αγάπη που τρέφουν για τα ρούχα τους προξενεί έκπληξη. Θα προτιμήσουν να τα μπαλώσουν και να τα μαντάρουν, παρά να αγοράσουν κάτι καινούριο. Ωστόσο, οι Τοξότες αγαπούν τη διασκέδαση, κάνουν μεγάλες κινήσεις και είναι συνεπείς στη φλογερή φύση του ζωδίου τους, έτσι, όταν αποφασίσουν να ασχοληθούν με το ντύσιμό τους θέλουν να του δίνουν τη δική τους προσωπική εντυπωσιακή πινελιά. Οι Τοξότες μπορούν να ντυθούν με στυλ όταν το αποφασίσουν και τους αρέσουν τα καπέλα, οι δερμάτινες ζώνες και οι καουμπόικες μπότες.
Η χαρακτηριστική εμφάνιση του Τοξότη είναι η σπορ, αλλά είναι γνήσια –όχι φτιαχτή. Το σπορ ντύσιμο με κάποιες υποχωρήσεις στη μόδα αποτελεί το σωστό εργαλείο για το παιχνίδι ή τις δραστηριότητες του. Τα ρούχα του Τοξότη θα είναι εξαιρετικής ποιότητας και από κάποιο καλό μαγαζί μάλλον, παρά από σχεδιαστή μόδας.