Το ζώδιο του Υδροχόου και το στυλ

Κοινοποίηση:

Έχουν το δικό τους μοναδικό στυλ και συχνά δίνουν ελάχιστη σημασία στη μόδα της πασαρέλας ή του έτοιμου ενδύματος. Ωστόσο, με το προσωπικό τους στυλ, μπορεί να δημιουργήσουν οι ίδιοι μόδα. Η Μαίρη Κουάντ που άλλαξε το πρόσωπο της μόδας στη δεκαετία του 1960 είναι Υδροχόος.
Εκφράζουν την ανεξαρτησία της σκέψης τους στα ρούχα τους όπως και σε κάθε άλλο τομέα της ζωής τους. Ντύνονται κυρίως για να ικανοποιηθούν οι ίδιοι, παρόλο που σε μερικούς από αυτούς αρέσει να σοκάρουν τους ποιο συντηρητικούς, με τις ιδέες τους για τη μόδα.
Το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας του Υδροχόου είναι επηρεασμένο από πολλούς παράγοντες και συχνά αποτελεί μια ασυντόνιστη επιλογή διαφορετικών στυλ. Οι Υδροχόοι ενδιαφέρονται για τους ξένους πολιτισμούς και ειδικά για αυτούς του Τρίτου Κόσμου, έτσι το ντύσιμό τους μπορεί να χαρακτηρίζεται από ένα πολύ έντονο εθνικό στοιχείο, το οποίο πιθανόν να το αναμείξουν με παλιά ρούχα που βρήκαν στην αγορά ή σε κάποιο παλαιοπωλείο. Από την άλλη πλευρά μπορεί να προτιμούν ένα υπερμοντέρνο στυλ. Όπως και στους Τοξότες, όμως, δεν τους αρέσει αυτό που θεωρούν επιπολαιότητα του κόσμου της μόδας και επομένως ίσως η προσέγγισή τους στο ντύσιμο να είναι πεισματική και να αντιστρατεύεται στο συρμό. Παρόλα αυτά μερικοί έχουν εκπληκτική ικανότητα στο ντύσιμο αν στραφούν προς το εντυπωσιακό.
Οι Υδροχόοι ενθουσιάζονται όταν δημιουργούν αναταραχή και μπορεί, συνειδητά ή ασυνείδητα, να ντύνονται για να σοκάρουν. Μόλις μια γραμμή γίνει αποδεκτή και αρχίσει να εξαπλώνεται –και χάσει τη δύναμή της να σκανδαλίζει –οι Υδροχόοι χάνουν το ενδιαφέρον τους και κινούνται γρήγορα προς κάτι πιο καιν ούριο και πρωτότυπο.