Το ζώδιο του Ζυγού και το στυλ

Κοινοποίηση:

Είναι ένα από τα σημεία του ζωδιακού που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη μόδα και την εμφάνιση και πολλά από τα άτομα που ανήκουν σε αυτό ασχολούνται με επιχειρήσεις μόδας και ομορφιάς. Είναι το ζώδιο που συναντιέται πιο συχνά στα ωροσκόπια των μανεκέν και των σχεδιαστών μόδας.
Το γούστο τους είναι πολύ εκλεκτικό, αγκαλιάζει πολλά στυλ, και παρόλο που τείνει προς το κλασικό, είναι πάντα καλά ισορροπημένο. Οι Ζυγοί δεν υιοθετούν το εξεζητημένο ντύσιμο, το καλό γούστο είναι έμφυτο και συνδυάζεται με την τέλεια αίσθηση του χρώματος και επομένως είναι πάντοτε καλοντυμένοι. Που και που μπορεί να συναντήσετε ένα Ζυγό που να δείχνει ατημέλητος και ακατάστατος, αλλά πρόκειται για κάτι σπάνιο. Αν φτάσει σε αυτή την κατάσταση, θα είναι αποτέλεσμα ασθένειας ή έντονου συναισθηματικού στρες. Γενικά, είναι περήφανοι και ευχαριστημένοι με την εμφάνισή τους. Ακολουθούν τη μόδα και ξέρουν πώς να την προσαρμόσουν στο προσωπικό τους στυλ. Συνήθως δεν τους αρέσουν οι υπερβολές, όπως οι πολύ κοντές φούστες, παρόλο που απολαμβάνουν τον εντυπωσιασμό που προκαλούν με το ντύσιμό τους σε ειδικές περιπτώσεις. Έτσι, συχνά κάνουν εξεζητημένες αγορές.
Για ένα πάρτι προτιμούν τα φωτεινά χρώματα στο σατέν, τον ταφτά ή το απαλό βελούδο. Αγαπούν τα κοσμήματα. Προτιμούν τους πολύτιμους λίθους, αλλά θα αγοράσουν και φο μπιζού.
Στους Ζυγούς αρέσει η κλασική γραμμή, που αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα και καλά συνδυασμένα ξεχωριστά κομμάτια. Επιμένουν στις καλύτερες φυσικές ίνες και διαλέγουν συνήθως ένα συνδυασμό απαλών, ουδέτερων αποχρώσεων και παστέλ χρωμάτων. Το ροζ και το μπλε είναι τα πιο αγαπημένα τους. Η αίσθηση τους του στυλ εκδηλώνεται στην έξυπνη επιλογή και χρήση των αξεσουάρ.