Το ζώδιο των Ιχθύων και η Σελήνη

zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Ιχθείς – Κριός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια δραστήρια, ανήσυχη και πολύ αποφασιστική φύση.

Μπορεί να είστε πολύ επίμονοι, ξεροκέφαλοι, θετικοί και δύσκολοι στο χειρισμό. Έχετε μια φύση η οποία δεν μπορεί να εξαναγκαστεί, αλλά πιο εύκολα οδηγείται, παρά παρασύρεται. Έχετε μεγάλη αγάπη για τη γνώση και μεγάλη δύναμη, αυτοπεποίθηση και αυτοέλεγχο.

Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε υπερβολές και να αδυνατίζετε το νευρικό σας σύστημα. Πρέπει να προσπαθήσετε να μάθετε στον εαυτό σας τη συνήθεια του μέτρου, ενθυμούμενοι ότι, βρίσκεστε μέσα σε ένα φυσικό φορέα και ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε καλά αυτόν τον φορέα, γιατί διαφορετικό θα σας απογοητεύσει τη στιγμή που θα χρειάζεστε πιο πολύ τις υπηρεσίες του.
Ιχθείς-Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει ότι είστε ήρεμοι και καλόβολοι εξωτερικά, αλλά πολύ δραστήριοι εσωτερικά. Έχετε έντονες επιθυμίες και αισθήματα, μεγάλη αγάπη για τη φύση, καθώς και ένα ενδιαφέρον για την Ιατρική και τις φυσικές επιστήμες.

Ο συνδυασμός αυτός τονίζει την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα της φύσης των Ιχθύων, κάνοντάς σας να ενδιαφέρεστε για την ευημερία των άλλων και τη δική σας. Είστε επιρρεπής στη μελαγχολία, αλλά επίμονοι σε οτιδήποτε αναλαμβάνετε. Να προσπαθείτε να είστε όσο μπορείτε πιο αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Είστε πολύ ευαίσθητοι στις καταστάσεις των άλλων και συχνά απομονώνεστε, προτιμώντας μια ήσυχη απασχόληση, όπου μπορείτε να μείνετε μόνοι.

taro-zodia-76
Ιχθείς-Δίδυμοι

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι τρέφετε μεγάλη αγάπη για τη γνώση και τάση προς τη χρησιμότητα. Ο συνδυασμός αυτός ενισχύει τις δραστηριότητες της φύσης των Ιχθύων και μερικές φορές αυξάνει την αγωνιώδη, ανήσυχη φύση, την οποία χαρίζουν συνήθως οι Ιχθείς.

Πρέπει να προσπαθείτε να βλέπετε τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και να καλλιεργείτε μια χαρούμενη και ευτυχισμένη διάθεση, ενθυμούμενοι ότι είναι αδυναμία και αναξιότητα να παρασύρεστε σε κακά προαισθήματα και αρρωστημένες φαντασιώσεις. Ίσως έτσι μπορέσετε να αντισταθμίσετε την κάπως δυσμενή τάση αυτής της πολικότητας. Να έχετε πάντα στο νου σας τη φωτεινή πλευρά της ζωής, αν θέλετε να αποφύγετε τα εγκεφαλικά προβλήματα και τη νευρική ανησυχία. Θα είναι καλό να μορφωθείτε όσο γίνετε περισσότερο, γιατί είστε ικανοί να ευεργετηθείτε από αυτό.

Ιχθείς-Καρκίνος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτό δείχνει ότι, έχετε μια πολύ ευαίσθητη φύση και μια τάση προς την υπερβολική εργατικότητα, η οποία μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση της δύναμής σας. Αγαπάτε πολύ την γνώση και επιθυμείτε την άνθιση των εκπαιδευτικών οργανισμών. Επίσης, σας ενδιαφέρει πολύ η μόρφωση της οικογένειας και η βελτίωση των οικογενειακών υποθέσεων. Έχετε τάση προς τις γενικότητες, παρά προς τις λεπτομέρειες. Διαθέτετε ισχυρή επίμονη θέληση και δεν σας αρέσει να εργάζεστε κάτω από άλλους, αλλά προτιμάτε ένα δικό σας επάγγελμα. Είστε πολύ ευαίσθητοι στην επιρροή των άλλων και θα πρέπει να προσέχετε στην επιλογή των φίλων και των γνωστών.

zwdia shmera

Ιχθείς-Λέων

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στον Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει ότι έχετε ένα ανώτερο ιδανικό ενότητας, αγάπης και αρμονίας και μια ισχυρή τάση προς την ένωση με κάποιον άλλο. Αν αυτή η ένωση πραγματοποιηθεί, θα σας κάνει να εργαστείτε για την ανύψωση της ανθρωπότητας και το κοινό καλό, με κάθε τρόπο.

Είστε πολύ εργατικοί και επιμελείς, σας αρέσουν τα απόκρυφα και τα μεταφυσικά θέματα. Έχετε έντονες επιθυμίες και τη θέληση να κατανοήσετε τα μυστήρια της φύσης, αλλά ο νους σας δεν εργάζεται καλά, παρά μόνο όταν ικανοποιείται η καρδιά σας. Πρέπει να προσέχετε που χαρίζετε τη φιλία σας, επειδή είναι πιθανόν να κάνετε λάθη. Είστε καλόκαρδοι και εύπιστοι. Υποφέρετε πολύ έντονα όσον αφορά τα ζητήματα της καρδιάς, έτσι ώστε κάθε απογοήτευση ή λαθεμένη ένδειξη εμπιστοσύνη, θα έχουν πολύ καταστροφικά αποτελέσματα πάνω στη ζωή σας γενικά.

Ιχθείς-Παρθένος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στην Παρθένο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι, έχετε ένα διαυγή, λογικό νου, ροπή προς τη μελέτη των φυσικών επιστημών και (αν το ευνοούν οι άλλες πλανητικές ενδείξεις) είστε αρκετά κατάλληλοι για τη μελέτη της Ιατρικής. Σας αρέσουν τα μαθηματικά προβλήματα και τα αφηρημένα θέματα.

Μερικές φορές είστε μάλλον θετικοί και απαιτητικοί και δύσκολα ικανοποιείστε. Γι’ αυτό, πρέπει πάντα να προσέχετε, ώστε να μη γίνεστε κατά κανένα τρόπο ιδιοτελείς. Προσπαθήστε να κάνετε το περιβάλλον σας όσο πιο ευτυχισμένο και αρμονικό γίνεται. Διαθέτετε κάποια διόραση και μερικές φορές ικανότητα έμπνευσης. Επίσης, έχετε καλλιτεχνικό και μουσικό ταλέντο.

zwdia
Ιχθείς-Ζυγός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στον Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια βαθιά, ήρεμη, ειλικρινή, συνετή φύση, με προσεκτικότητα και διορατικότητα για το καθετί, επειδή δεν σας αρέσει να παίρνετε συμβουλές από κανέναν. Έχετε πλούσια εσωτερική ζωή και αρέσκεια προς την ποίηση και τις φιλολογικές ενασχολήσεις.

Σας αρέσουν όλες οι καινούριες ιδέες και τα πειράματα. Είστε επιμελείς μελετητές, γιατί εμφανίζετε επιμονή στη σκέψη, τη λογική και την έρευνα. Έχετε μεγάλη τάση προς τη φιλοσοφία που αγγίζει τα όρια της πνευματικότητας και είστε πιο κατάλληλοι για επιχειρήσεις, παρά για οικογενειακή ζωή. Πρέπει να αποφύγετε τη νευρική διέγερση και τη νοητική ανησυχία, γιατί διαφορετικά θα νιώθετε μελαγχολία ή τάσεις απογοήτευσης. Καλλιεργήστε όσο μπορείτε την ελπίδα και την ευσπλαχνία και αγωνιστείτε για την «ισορροπία» σε όλα τα πράγματα.

Ιχθείς-Σκορπιός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στον Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε πολύ ήρεμοι, προσεκτικοί και συχνά κάπως επιφυλακτικοί. Ανάλογα με τις περιστάσεις, μερικές φορές είστε συμβατικοί, καμαρώνοντας περισσότερο για την ικανότητα της προσωπικότητας, παρά της ατομικότητας.

Σας αρέσουν οι μεγάλες επιτεύξεις και η μόρφωση, αλλά ο συνδυασμός αυτός δεν είναι καθόλου αρμονικός και πρέπει να προσέξετε να μην γίνετε υπερβολικά σκληροί ή άκαμπτοι, γιατί οι έλξεις του κατώτεροι εαυτού είναι ισχυρές και θα σας είναι κάπως δύσκολο να ξεπεράσετε την κατώτερη φύση, επειδή η προσωπικότητα είναι πολύ ισχυρή και δυνατή.

Έχετε τάση προς τη δημόσια ζωή και είστε υποστηρικτές των υπαρχόντων συστημάτων και των δημόσιων οργανισμών. Είναι πολύ σημαντικό για σας να ζείτε μια απόλυτα αγνή ζωή, επειδή είστε πολύ δεκτικοί στη μαγνητική σφαίρα των άλλων. Είστε δεκτικοί τόσο στο καλό όσο και στο κακό, όταν κυριαρχεί η προσωπικότητα.

zwdia
Ιχθείς-Τοξότης

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτό υποδηλώνει ότι έχετε μια πολύ δραστήρια, ανήσυχη φύση, με τάση για ακρότητες προς όλες τις κατευθύνσεις. Είστε εσωτερικά αναστατωμένοι και ευέξαπτοι, χωρίς μεγάλη δύναμη αυτοελέγχου. Διαθέτετε κατασκευαστική δεξιοτεχνία, ροπή προς την τέχνη και τάση να διερευνάτε τη θρησκευτική σκέψη.

Είστε πολύ εργατικοί και ίσως υπερβολικά δραστήριοι και έτσι είναι πιθανόν να βλάψετε την υγεία σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και συνετοί στην ομιλία και στην πράξη και να αποφεύγετε τις ακρότητες σε όλα τα πράγματα. Όταν παρακινείστε να επαναστατήσετε απέναντι σε ενοχλητικούς περιορισμούς, να θυμάστε ότι είναι απαραίτητο να σέβεστε το δίκαιο και τα αισθήματα των άλλων. Να προσέχετε την υγεία σας. Προσπαθήστε να κρατάτε τα μυστικά σας.

Ιχθείς-Αιγόκερως

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μεγάλο επιχειρηματικό ταλέντο και ικανότητα, με τάση να διακινδυνεύετε και να αρχίζετε πολύ περισσότερα επιχειρηματικά σχέδια από όσα μπορείτε να ολοκληρώσετε.

Έχετε την τάση να ασχολείστε μάλλον με τις γενικές αρχές, παρά με τις λεπτομέρειες και τα ασήμαντα θέματα και πολλές φορές μπορεί να αποτυχαίνετε σε πολλά από τα εγχειρήματά σας εξαιτίας αυτής της τάσης. Αν συμβάλλουν και οι άλλες πλανητικές ενδείξεις, θα αγαπάτε υπερβολικά τη μουσική και τις καλές τέχνες. Η επίβλεψη και η διοίκηση είναι το καλύτερο για σας. Δεν σας αρέσει να εργάζεστε με τα χέρια σας και είστε πιο κατάλληλοι για νοητικές ενασχολήσεις. Η αγάπη σας για γνώση στρέφεται προς την κατεύθυνση των επιχειρήσεων.

zodia-zvdia-yy
Ιχθείς-Υδροχόος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει ότι έχετε ένα χαρούμενο, ευτυχισμένο νου και μπορείτε να κάνετε εύκολα φίλους και γνωριμίες. Πολύ γρήγορα κάνετε τους ξένους φίλους σας. Είστε κατάλληλοι για όλες τις εμπορικές ασχολίες, καθώς και για κάθε εργασία που σας φέρνει κοντά στο κοινό.

Αγαπάτε τα ταξίδια και τις αλλαγές και δεν ενδιαφέρεστε για τον περιορισμό μιας οικογένειας. Δεν ενδιαφέρεστε για τον περιορισμό μιας αναμιχθείτε και να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα γενικά. Δεν θα είστε ποτέ ευτυχισμένοι μακριά από τη δημόσια ζωή. Δεν θα είστε ποτέ ευτυχισμένοι μακριά από τη δημόσια ζωή, για την οποία είστε πολύ κατάλληλοι. Οι ελπίδες, οι επιθυμίες και οι πόθοι σας είναι πολύ έντονοι και συχνά ικανοποιούνται.
Ιχθείς-Ιχθείς

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς και της Σελήνης στους Ιχθείς, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε δραστήριοι και επίμονοι σε όλες τις ασχολίες σας, αλλά σας λείπει η εμπιστοσύνη στη δύναμη και τις ικανότητές σας. Είστε κλεισμένοι, κατά κάποιο τρόπο, μέσα στη δική σας σφαίρα σκέψης και μερικές φορές, ίσως να γίνεστε νευρικοί και ανήσυχοι.

Σας αρέσουν οι διανοητικές ασχολίες και έχετε ταλέντο στη δημόσια ομιλία. Μπορείτε να φροντίσετε τις λεπτομέρειες, και οτιδήποτε αναλαμβάνετε, γίνεται τέλεια. Να προσέχετε τη μελαγχολία και ποτέ μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να απογοητεύεται, γιατί διαφορετικά, η υγεία σας θα υποφέρει. Αν ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή, θα σας βοηθήσει πολύ να ευκολύνετε τη ζωή σας, γιατί συνήθως η πολικότητα αυτή χαρίζει μακροζωία.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot