Το ζώδιο των Ιχθύων και η συμβίωση

Κοινοποίηση:

ιχθύς στην συμβίωση

Επιδεκτικός σε όλων των ειδών τις επιρροές, ο Ιχθύς συχνά βρίσκει τη συμβίωση με άλλους μια πολύ προβληματική υπόθεση.

Από την άλλη μεριά, η τάση του να γκρεμίζει τους συναισθηματικούς φραγμούς ανάμεσα στον εαυτό του και αυτούς με τους οποίους συζεί τον κάνει εξαιρετικά συμπονετικό και πρόθυμο να ακούει με συμπάθεια το κάθε πρόβλημα.

Μερικές φορές, αυτό το κάνει να ενστερνίζεται αισθήματα και συναισθήματα που δεν είναι δικά του και αυτό έχει δυσάρεστες συνέπειες για τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού.

zodia-zvdia-22

ιχθύς στην συμβίωση

Οι Ιχθύες τελικά καταλήγουν να ανακαλύψουν πως οι άλλοι, στους οποίους αφιέρωσαν τον εαυτό τους ολοκληρωτικά κάνοντας το παν προκειμένου να τους βοηθήσουν στην ικανοποίηση των αναγκών τους, στο τέλος θεωρούν δικαίωμα την υποστήριξή τους. Για να αποφύγουν αυτού του είδους τη σύγχυση πρέπει να διαλέγουν με περισσότερη προσοχή τους συγκατοίκους τους και να προσφέρουν πιο φειδωλά τη βοήθειά τους.

Επειδή οι Ιχθύες έχουν την τάση να αισθάνονται περισσότερο από το να σκέφτονται, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε κάθε μορφής ένταση μέσα στο σπίτι, χωρίς να συνειδητοποιούν τη συμβολή τους σε αυτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η φυσιολογική τους αντίδραση είναι η φυγή, αν, ωστόσο καταφέρουν να σταματήσουν και να σκεφτούν το πρόβλημα υπάρχουν πολλές πιθανότητες η συμπονετική φύση τους να τους κάνει να βρουν μια ευτυχή λύση.

zwdia-fotia

ιχθύς στην συμβίωση

Οι Ιχθύες που ζουν με άλλους λαχταρούν την οικειότητα, άσχετα με το είδος της σχέσης. Διαχωρισμοί όπως «δικό μου» και «δικό σου» δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα τους.

Για αυτό είναι ζωτικής σημασίας να μοιράζονται τη ζωή τους με άτομα που δε δίνουν μεγάλη σημασία στην ιδιωτική τους ζωή ή στα υπάρχοντά τους, αλλιώς μπορούν να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65