Το ζώδιο των Ιχθύων και οι αγορές

rusalki_527

Κοινοποίηση:

ιχθύς στις αγορες

Οι Ιχθύς είναι πολύ ονειροπαρμένοι και ευφάνταστοι για να τους αρέσουν τα ψώνια.

Συχνά κάνουν τα ψώνια τους μηχανικά, σαν υπνοβάτες, αποστασιοποιώντας τον εαυτό τους για να αντέξουν αυτό το βαρετό καθήκον.

Οι Ιχθύες δεν χρησιμοποιούν κατάλογο και ψωνίζουν χωρίς καμία μέθοδο, πηγαίνοντας απρογραμμάτιστα από τον ένα διάδρομο του σουπερμάρκετ στον άλλο, καθώς θυμούνται άξαφνα τις διάφορες ανάγκες στους.

zodia-zvdia-22

ιχθύς στις αγορες

Δεν συγκρατούν τιμές και έτσι καθώς ψωνίζουν αφηρημένα και αδιάφορα, δεν είναι ούτε οικονόμοι ούτε σπάταλοι. Ωστόσο, η ανεμελιά τους δεν τους επιτρέπει να ανησυχούν, οι σκέψεις τους πετούν σε πράγματα πιο ενδιαφέροντα, πιο ρομαντικά και πιο ποιητικά από το αν ετούτο ή εκείνο το προϊόν είναι μερικά λεπτά φθηνότερο.

Στους Ιχθύες αρέσει να πηγαίνουν σε γκαλερί τέχνης, βιβλιοπωλεία και μαγαζιά όπου πωλούνται όμορφα αντικείμενα. Στην πραγματικότητα προτιμούν να ρίξουν «απλώς μία ματιά» και απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το χάζεμα στις βιτρίνες από αυτές καθαυτές τις αγορές, που σε υποχρεώνουν να σκεφτείς και να επιλέξεις.

zwdia shmera

ιχθύς στις αγορες

Σε ό,τι αφορά τα ρούχα, οι Ιχθύες βάζουν τελευταίες τις δικές τους ανάγκες και προτιμούν να ψωνίζουν για το σύντροφο ή τα παιδιά τους. Χρειάζεται προσπάθεια για να πείσεις έναν Ιχθύ να μπει σε κατάστημα ενδυμάτων.

Οι Ιχθύες, με τον αλτρουιστικό ανθρωπιστικό χαρακτήρα τους προτιμούν τα φιλανθρωπικά καταστήματα και τα αγαθά οικολογικών προδιαγραφών ή τα εθνικά προϊόντα. Έτσι τους αρέσει, για παράδειγμα, να αγοράζουν προϊόντα ανακυκλωμένου χαρτιού ή καφέ από συνεταιρισμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot