Το ζώδιο των Ιχθύων και το άγχος

Κοινοποίηση:

Ιχθύες άγχος

Για τους Ιχθύες άγχος σημαίνει υπαγωγή σε ένα αυστηρό σύστημα πειθαρχίας. Ένταξη πνευματική, συναισθηματική ή σωματική σε ένα σκληρό και άκαμπτο περιβάλλον.

Η υποχρέωση να απασχολούν το μυαλό τους με πρακτικά ζητήματα και η έλλειψη χρόνου για περιπλανήσεις στο βασίλειό της ποίησης και της φαντασίας.

Είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να αρμενίζει ελεύθερα και νιώθει πιο ευτυχισμένο χωρίς δεσμούς.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες άγχος

Επειδή προσαρμόζονται εύκολα, τόσο στις σχέσεις τους με τους ανθρώπους όσο και στη ζωή γενικά, τα αιφνίδια γεγονότα και οι βαθιές αλλαγές δεν τους προκαλούν το άγχος που νιώθουν οι άλλοι, λιγότερο ευέλικτοι άνθρωποι. Μεταβάλλον εύκολα το ρυθμό και τον τρόπο ζωής τους για να προσαρμοστούν στις αλλαγές. Έχουν την ικανότητα να αποστασιοποιούνται από τις αγχώδεις καταστάσεις δραπετεύοντας στον κόσμο της φαντασίας.

Έτσι, οι καλόβολοι Ιχθύες προστατεύουν τον εαυτό τους από το άγχος. Αυτό όμως μπορεί να προκαλέσει καταστάσεις που θα τους δημιουργήσουν άλλου είδους προβλήματα. Να δεθούν ψυχικά με ανθρώπους που θα εγείρουν παράλογες απαιτήσεις, στις οποίες θα δυσκολευτούν να πουν «όχι». Η τάση τους να αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν τα πρακτικά προβλήματα τους ωθεί στην αναβολή των αποφάσεων, με αποτέλεσμα να βρίσκονται μπλεγμένοι σε πολύπλοκες καταστάσεις.

zwdia-fotia

Ιχθύες άγχος

Οι Ιχθύες είναι από τη φύση τους άνθρωποι λεπτοί και συναισθηματικοί. Η σκληρότητα και η επιθετικότητα τους προκαλούν μεγάλο άγχος και, αντίθετα με άτομα άλλων ζωδίων, ο ανταγωνισμός δεν τροφοδοτεί το ζήλο τους.

Απλώς τους δημιουργεί άγχος και τους εμποδίζει να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera