Το ζώδιο των Ιχθύων και το στυλ

Το στυλ των Ιχθύων είναι γλυκό και απαλό. Η εμφάνιση των γυναικών είναι ανάλαφρη, αέρινη και ρομαντική, ενώ οι άντρες υιοθετούν το ονειροπόλο, δημιουργικό στυλ του ζωγράφου ή του ποιητή. Βέβαια, αυτές οι καταστάσεις είναι ακραίες. Ωστόσο, όλοι οι Ιχθύες ακτινοβολούν κάτι το ευγενικό αλλά μάλλον ακαθόριστο, που προσθέτει στο μαγνητισμό τους, παρόλο που ταυτόχρονα μπορεί να δώσει στους απειθάρχητους από αυτούς μια ακατάστατη και ατημέλητη εμφάνιση. Οι Ιχθύες πρέπει να ελέγξουν την τάση τους για ατημελησία. Μια κομψή, προσεγμένη εμφάνιση μπορεί να αποβεί εξαιρετικό αντίβαρο και εντυπωσιακή αντίθεση προς την προσωπικότητά τους, μόλο που θα ένιωθαν καλύτερα και πιο άνετα με λιγότερο προσεγμένα ρούχα.
Παρόλο που μέχρι ενός σημείου ενδιαφέρονται για τη μόδα, οι περισσότεροι θα ακολουθήσουν τις δικές τους ιδέες. Αν τους απασχολεί η μόδα θα έχουν ένστικτο για το τι τους ταιριάζει και θα προσαρμόσουν τις σύγχρονες τάσεις σε αυτό. Αν όχι, τότες θα ακολουθήσουν τις ιδέες τους, αδιαφορώντας για το τι θα πει ο κόσμος.
Τα μαλακά, λεπτά υφάσματα όπως η μουσελίνα, η βατίστα και το βουάλ ταιριάζουν στους Ιχθύες. Το τούλι, όπως και οτιδήποτε διάφανο, ανήκει επίσης σε αυτό το ζώδιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία από τις ρομαντικές γυναίκες Ιχθύες. Σε ό,τι αφορά τα αξεσουάρ, τους αρέσουν συνήθως τα απαλά μακριά μαντίλια του λαιμού.
Οι Ιχθύες λατρεύουν τη ρομαντική εμφάνιση, που ταιριάζει στη γόνιμη φαντασία τους. Δαντέλα, βολάν και αιθέρια στολίδια τους πηγαίνουν όσο σε κανένα άλλο ζώδιο και κάνουν τη γραμμή «μπαλαρίνα» να μοιάζει τέλεια με το σταυρωτό μπλουζάκι, τη φαρδιά φουσκωτή φούστα και τα ίσια γοβάκια. Μπορεί επίσης να τους αρέσουν και τα ρούχα εποχής, ειδικά σε απαλά χρώματα όπως το κρεμ, το γκρι και οι τόνοι του γαλάζιου.