Τοξοτης και Γαμος

ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

 Ο Τοξότης είναι ένα ρομαντικό, εύθυμο ζώδιο. Οι ελεύθεροι και ανύπαντροι Τοξότες πιστεύουν σταθερά ότι το ξένο είναι πιο γλυκό. Επομένως, είναι απρόθυμοι να αναλάβουν τις υποχρεώσεις του γάμου, μια κατάσταση που την παρομοιάζουν με φυλακή. Τείνουν να παντρεύονται μάλλον αργά στη ζωή τους ή να παντρεύονται αρκετές φορές, για να βρίσκονται στο παιχνίδι περισσότερο χρόνο.
Ωστόσο, είναι καλοί σύζυγοι εφόσον ο σύντροφός τους, τους αφήνει την ελευθερία να εξερευνούν τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδεώδεις για αυτούς σύντροφοι είναι εκείνοι που έχουν πολλά δικά τους ενδιαφέροντα ή που τους αρέσει να τους τραβά στο ποδόσφαιρο ή σε οτιδήποτε άλλο θέλει να κάνει εκείνη την εποχή ο σύζυγος Τοξότης. Το καλό είναι με τους Τοξότες πως σπάνια φθονούν την επιτυχία του συντρόφου τους και θα τον ενθαρρύνουν με όλη τους τη καρδιά ακόμα και στα πιο παράλογα σχέδια. Το κακό είναι ότι πιθανόν να μη βρίσκονται δίπλα του για να χαρούν με την επιτυχία του, γιατί εκείνη τη στιγμή ίσως έχουν πατήσει την κορυφή κάποιου βουνού ή ταξιδεύουν σε κάποια απόμακρη γωνιά της γης. Μπορεί ακόμα να βρίσκονται και στην αγκαλιά κάποιου άλλου καθώς οι Τοξότες δεν είναι πιστοί.
Οι Τοξότες συνήθως γυρίζουν σπίτι μετά από κάθε ξεφάντωμα, αλλά στο παραμικρό ίχνος ζήλιας τα μαζεύουν και φεύγουν.
     Ο Τοξότης εκτιμά περισσότερο από καθετί άλλο. Ακόμα και από την αγάπη, την προσωπική ελευθερία. Οι Τοξότες συγκατατίθενται στο γάμο πολύ απρόθυμα και με την πρώτη ένδειξη περιορισμού της ελευθερίας τους, φεύγουν προς τον τεράστιο ανοιχτό εξωτερικό χώρο όπου πιστεύουν ότι τους περιμένει πλούτος  εμπειριών.