Χρόνια πολλά Παρθένε!

angels

Κοινοποίηση:

Μήπως έχετε γενέθλια ανάμεσα στις 23 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου; Τότε συγχαρητήρια. Ανήκετε σε ένα γήινο μεταβλητό ζώδιο που αντιπροσωπεύει την αγνότητα.

 

 

Λέγεται πως οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου έχουν έντονη αίσθηση του καλού και του κακού, χαρακτηριστικό που τους κάνει ιδιαίτερα διορατικούς. Έτσι, επικεντρώνονται συνεχώς στο να κατανοούν αν οι πράξεις των γύρω τους είναι σωστές. Σε όλους τους τομείς της ζωής, οι Παρθένοι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι και αν κάνουν.

 

 

Η Παρθένος είναι παθητικό ζώδιο. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να δείτε έναν Παρθένο να συμμετέχει σε δραστηριότητες στο ύπαιθρο. Όμως, σε μερικές περιπτώσεις, οι άλλοι τους βρίσκουν ιδιαίτερα ευκίνητους. Αν και οι Παρθένοι είναι πανέξυπνοι, μερικές φορές μπερδεύονται όσον αφορά κάποιες αποφάσεις, συμπεριλαμβάνοντας και τις δουλειές που έχουν να κάνουν στην καθημερινή τους ζωή. Επιπροσθέτως, αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί στο να δημιουργούν σταθερές σχέσεις με σχεδόν όλους.

zodia-zvdia-22

 

 

Γενικά, οι Παρθένοι είναι υπεύθυνοι οτιδήποτε και αν αναλάβουν. Εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού, πιέζουν πολύ τον εαυτό τους. Μην ανησυχείτε πια! Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την ξεκούραση. Τα πάντα θα πάνε όπως θέλετε. Επίσης, οι Παρθένοι διακρίνονται για το έξυπνο χιούμορ τους.

 

 

Θα ήταν λάθος να πιστέψετε πως οι Παρθένοι είναι συγκροτημένοι και ήρεμοι. Στην ουσία, είναι νευρικοί και το μυαλό τους δεν είναι καθόλου οργανωμένο. Έτσι, συχνά ξοδεύουν υπερβολικά πολύ χρόνο όταν πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Η περιέργεια και η φιλοδοξίες τους, μπαίνουν στον πειρασμό να μάθουν συναρπαστικά πράγματα στη ζωή. Στους περισσότερους τσακωμούς, δεν δέχονται τις απόψεις των άλλων.

 

 

Χάρη στο αναλυτικό τους μυαλό, οι περισσότεροι Παρθένοι μπορούν να πετύχουν σε όποιο επάγγελμα και αν διαλέξουν. Με το πνεύμα τους, είναι ιδιαίτερα καλοί στις λογικές αιτιολογίες, στα συμπεράσματα και στην ανάλυση.Τους ταιριάζουν γάντι επαγγέλματα όπως, ερευνητές, γιατροί και οικονομολόγοι. Χάρη στην αγάπη που τρέφουν από τη φύση τους για τους άλλους, τα πηγαίνουν επίσης πολύ καλά σαν κοινωνικοί λειτουργοί και σαν εθελοντές.

 

 

Πολλοί αστρολόγοι πιστεύουν πως η Παρθένος είναι ένα από τα πιο σοφά ζώδια. Έχουν το χάρισμα της λογικής σκέψης. Σαν αποτέλεσμα, αντιλαμβάνονται κρυμμένα και εσωτερικά μυστικά, πράγμα που δημιουργεί περίπλοκες ερωτικές σχέσεις. Όμως, αυτό μπορεί να κοστίσει στους Παρθένους να χάσουν την ευκαιρία για να γίνουν ευτυχισμένοι καθώς βλέπουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του συντρόφου τους. Μην ανησυχείτε! Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να μιλάτε και να μοιράζεστε πράγματα με τους συντρόφους σας, έτσι ώστε να καταλάβετε μεταξύ σας τι χρειάζεται ο καθένας. Συνήθως οι Παρθένοι είναι πιστοί, και ψάχνουν για μία μακροχρόνια σταθερή ερωτική σχέση.