Υδροχοος και Γαμος

Κοινοποίηση:

Πολύ πιθανόν ο «ελεύθερος έρωτας» να επινοήθηκε από  Υδροχόο. Αυτό το ζώδιο πάντα προηγείται της εποχής του και φέρνει επαναστατικές κοινωνικές αλλαγές. Ωστόσο, είναι το ίδιο πιθανό οι Υδροχόοι να βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της επανόδου του γάμου καθώς είναι ένα Σταθερό ζώδιο και απολαμβάνει τη σταθερότητα που παρέχει ο γάμος και την τόνωση που προσφέρουν οι στενές σχέσεις, παρ’ όλο που μερικές φορές ίσως του είναι δύσκολο στη πράξη κάτι τέτοιο.

 

 

Παρ’ όλο που είναι ένα ρομαντικό ζώδιο το οποίο πιστεύει ακράδαντα στην ευτυχία του γάμου, όσοι γεννήθηκαν σ’ αυτό επιμένουν επίσης και στο δικαίωμα της ατομικότητας μέσα στο γάμο, κατάσταση που μπορεί να μπερδέψει το σύντροφό τους. Ο γάμος του έχει τάσεις να είναι κάπως ασυνήθιστος και η σύζυγος μπορεί να δουλεύει έξω από το σπίτι, ενώ ο σύζυγος φροντίζει τα παιδιά. Πολλοί Υδροχόοι κάνουν γάμους στους οποίους όλες οι δουλειές του σπιτιού και η ανατροφή των παιδιών μοιράζονται εξίσου ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

 
Οι Υδροχόοι είναι πολύ κοινωνικοί, έτσι ο γάμος τους είναι γεμάτος ζωντάνια και έχουν ένα πολύ μεγάλο κύκλο φίλων. Πολύ συχνά νιώθουν πιο άνετα με ομάδες ανθρώπων που μπορεί να δυσκολεύεται ο σύντροφός τους να αποδεχτεί ή και να κατανοήσει εντελώς.

zodia-zvdia-22

 
Οι Υδροχόοι είναι αψυχολόγητοι και με ιδιόρρυθμους τρόπους συμπεριφοράς, οπότε και ο γάμος με έναν Υδροχόο είναι μάλλον διαφορετικός από το γάμο με οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Μπορεί να είναι απλώς «διαφορετικοί» στον τρόπο που παρουσιάζουν τον εαυτό τους ή στον τρόπο που λειτουργεί ο γάμος τους.