zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 15/1

zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 15/1

 

zodia: ο αρης παίζει το ρόλο του παρανόμου από την πρωτοχρονιά, όταν ήρθε σε αντίθεση με τον πλανήτη δια. Την προηγούμενη Παρασκευή και το Σάββατο, ο αρης αντάλλαξε ενέργεια με τον ουρανό και τον πλούτωνα, περνώντας ακριβώς από το μέσο της απόστασής τους στον ουρανό –θυμώνοντας έτσι και τους δύο τιτάνες του ηλιακού μας συστήματος. Χθες, ο αρης ξεκίνησε καυγά με τον πλανήτη κρονο. Τώρα ο αρης προσπαθεί να μας κάνει να πιστέψουμε πως είναι φίλος μας αφήνοντας ήσυχο τον Κρόνο, όμως η αλήθεια είναι πως πρόκειται απλά να μαζέψει δύναμη για να αλληλεπιδράσει με τον ιδεαλιστικό, οραματιστή και ονειροπόλο πλανήτη ποσειδώνα την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου.

 

Δείτε την σημερινή ημέρα σαν αναμονή κάτω από την σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου και το τετράγωνό της με τον δια στο ζωδιο του λεοντα. Όσο ο ερμής πλησιάζει τον πλανήτη κρονο προσφέροντας κάποια πιθανά οφέλη στον επαγγελματικό τομέα, η σεληνη ευθυγραμμίζεται υποστηρικτικά με τον ηλιο. Την Παρασκευή πια, το ζωδιο του τοξοτη παίρνει τα ηνία και η σεληνη θα ταξιδέψει για δύο μέρες στο ένατο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου.

 

Η μηνιαία αλλαγή της σεληνης από το ζωδιο του σκορπιου στον τοξοτη, θα είναι μία από τις πιο συναισθηματικές διελεύσεις. Για αυτό το λόγο πρέπει να γνωρίζετε το που πηγαίνετε και να αποφύγετε την δημιουργία προβλημάτων, ειδικά στον δρόμο της επιτυχίας σας.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw