zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 21/3

astrologia-dieleysi-dia

zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 21/3

 

zodia: η άφιξη της νέας εποχής την χθεσινή ημέρα φαινόταν πως ακολουθεί θετική πορεία –ειδικά με την σεληνη να πλησιάζει τον επεκτατικό δια μέσα από ένα υπέροχο τρίγωνο. Ωστόσο, φαίνεται πως η θετική κατάσταση θα περάσει αρκετά γρήγορα, καθώς θα υπάρξουν εκπλήξεις με την μηνιαία σύνοδο της σεληνης με τον ουρανό στο ζωδιο του κριου.

 

Τώρα, φυσικά, η σύνοδος της σεληνης με τον επαναστατικό ουρανό μπορεί να οδηγήσει και σε υπέροχες ανακαλύψεις στην ανώτερη συνείδηση, αλλά ακριβώς μετά οι δύσκολες όψεις ανάμεσα στην αφροδιτη και τον κρονο και του ερμή με τον δια, ίσως σας οδηγήσουν σε σημαντικές προσαρμογές συμπεριφοράς, σκέψεων και συναισθημάτων, έτσι ώστε να είστε ευέλικτοι και όχι ξεροκέφαλοι σε σημαντικά επαγγελματικά, κοινωνικά και εκπαιδευτικά θέματα.

 

Μπορεί να μην βοηθήσει η παραλληλία του ερμή με τον επιθετικό άρη, που θα συμβεί λίγες ώρες πριν την σύνοδο σελήνης – άρη, που ξεκινά μία ζώνη αβεβαιότητας που θα κρατήσει μέχρι και την επόμενη ημέρα.

zodia-taro-45

 

Με την εκρηκτικότητα της ημέρας μέσα στην ατμόσφαιρα της ανθρωπότητας, αποφύγετε τις απρόσεκτες κινήσεις και τις μανούβρες όταν προσπαθείτε να επιβάλετε την εξουσία σας σε καταστάσεις που απαιτούν αμοιβαίο σεβασμό και συναισθηματική ευαισθησία.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-astra-tarot