ζωδια: αστροσκοπιο Σάββατο 27/12

astrologia-maioy-2014

ζωδια: αστροσκοπιο Σάββατο 27/12

 

ζωδια: Αρχικά, σιγουρευτείτε πως έχετε επανέλθει σχετικά από την χθεσινή δύσκολη επιρροή του σύμπαντος. Να θυμάστε πως πολλές ευθυγραμμίσεις από προηγούμενη ημέρα, συνεχίζουν να έχουν επιρροή πάνω μας την επόμενη –ακόμα και αν έχουν ήδη φτάσει στην ακριβή μαθηματική τους θέση και πλέον διαχωρίζονται από την γεωμετρική τους συμμαχία.

 

Ο ερμής –ο οποίος έχει παίξει αρκετά δύσκολο ρόλο όλο τον Δεκέμβριο –μας τραβά μέσα σε άλλη μία δύσκολη ημερολογιακή ημέρα. Αν και η εξέλιξή του δεν θα είναι τόσο έντονη όσο η χθεσινή, είναι σημαντικό να θυμηθείτε να προσέξετε ιδιαίτερα τα λόγια σας όταν έχετε να κάνετε με σημαντικές σχέσεις. Ευτυχώς, η σεληνη στο ζωδιο των ιχθυων δημιουργεί μία υποστηρικτική όψη με την ερωτική αφροδιτη στο ζωδιο του αιγοκερω, ελπίζοντας να μας δώσει μία ξαφνική ώθηση αυτοπεποίθησης –ειδικά όσον αφορά ένα δύσκολο πρόβλημα που προσπαθούμε να λύσουμε ή στον καλλιτεχνικό τομέα. Ωστόσο, η επαφή της σεληνης με την αφροδιτη, μας αναγκάζει να επικεντρωθούμε στην ολοκλήρωση παρελθοντικών πρότζεκτ παρά να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, τουλάχιστον για την συγκεκριμένη ημέρα.

 

Ρίξτε μία ματιά στο σπίτι σας και στα συστήματα ασφαλείας, καθώς και σε οτιδήποτε αφορά την ασφάλεια και τις επενδύσεις. Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας οδηγήσει σε περαιτέρω μπελάδες. Θα χρειαστεί να προσέξετε το απόγευμα, καθώς υπάρχει περίπτωση υπερκόπωσης εξαιτίας της ένωσης της αφροδιτης στο ζωδιο του αιγοκερω με τον δια στο ζωδιο του λεοντα. Μόλις η σεληνη περάσει στο ζωδιο του κριου, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τις ηγετικές σας ικανότητες και να φυτεύετε σπόρους θετικής αλλαγής για το μέλλον.

zodia-taro-45

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw