zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 31/3

zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 31/3

 

zodia: ο Μάρτιος του 2015 τελειώνει με μία σοβαρή και επαγγελματική νότα- χάρη στην ζώνη αβεβαιότητας που ξεκίνησε με την σεληνη στο ζωδιο του λεοντα και θα ολοκληρωθεί με την σεληνη να περνά στο προσγειωμένο και ακριβές ζωδιο της παρθενου. Επίσης, ο αρης αφήνει το φλογερό του σπίτι, τον κριο για να δεχτεί την πρόκληση της περιοχής του ταύρου μέχρι τις 11 Μαΐου. Επίσης, το αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στην σεληνη και τον άρη που θα συμβεί επτά λεπτά ακριβώς αφού η σεληνη περάσει στην παρθενο, μπορεί να μας βοηθήσει με τη δουλειά μας, να ανανεώσουμε την καθημερινή μας άσκηση και να βελτιώσουμε την αθλητική μας υγεία.

 

Το καλύτερο έρχεται αργότερα μέσα στη μέρα όταν η αφροδιτη και ο διας είναι παράλληλοι. Να θυμάστε πως οι παράλληλοι μπορούν πολλές φορές να είναι ακόμα πιο ισχυρές και από μία σύνοδο στον ζωδιακό κύκλο. Αυτό το ραντεβού της αφροδιτης με τον δια θα δώσει ώθηση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις τέχνες, την λογοτεχνία, την εκπαίδευση και τα επαγγελματικά.

 

Αν μπορέσετε να αποφύγετε την ύβρη και να θεωρήσετε τον οποιονδήποτε δεδομένο, αυτή η όψη αυτών των δύο ελκυστικών πλανητικών σωμάτων, θα σας δώσει απίστευτη ευφορία.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw