zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 10/1

astrologia-problepseis-oroskopia

zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 10/1

 

zodia: ο ερμής και η αφροδιτη βρίσκονται σε παράλληλη θέση στον αστρολογικό χάρτη, πράγμα που δίνει την εντύπωση πως όλα είναι μια χαρά και πως το πεδίο είναι καθαρό –ειδικά στην λογοτεχνία, τις τέχνες, τα κοινωνικά και επαγγελματικά μέτωπα. Όμως το σύμπαν έχει τις δικές του εκπλήξεις που θα έρθουν να μας χαλάσουν την ημέρα και τη διάθεση.

Όλα ξεκινούν όταν ο πλανητης αρης ευθυγραμμίζεται με τον πλανήτη πλούτωνα (αναζωογονώντας την δύσκολη όψη του ουρανού με τον πλούτωνα από  την προηγούμενη ημέρα. Ταυτόχρονα η σεληνη σχηματίζει τρίγωνο με τον ηλιο σε γήινα zodia και το ίδιο συμβαίνει και ανάμεσα στον ηλιο και τον ποσειδώνα.

 

Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών των όψεων και διελεύσεων του αυριανού ουρανού, η ημέρα μας δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη. Η σεληνη και ο ηλιος σχηματίζουν σίγουρα ένα χαρούμενο τρίγωνο μεταξύ τους και μας δίνουν βοήθεια στον επενδυτικό σχεδιασμό και στην αναζήτηση της αδερφής ψυχής μας. Όμως, οι πιέσεις χτίζονται με ποικιλόμορφο τρόπο, ενώ η σεληνη στο ζωδιο της παρθενου σηματοδοτεί κρίσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν πάση θυσία. Κοιμηθείτε καλά σήμερα το βράδυ καθώς η εικοσιτετράωρη πλανητική αποδιοργάνωση είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης:

 

zvdia-zwdia-tarw