zwdia: ερωτικό Σαββατόβραδο 10/1

erwtas-vres-agapi-zwdia

zwdia: ερωτικό Σαββατόβραδο 10/1

 

zwdia Κριός: Έχετε περάσει πολλά στάδια, και αρκετά σκαμπανεβάσματα στον συναισθηματικό σας  τομέα που σας έχουν κουράσει. Αναζητήστε απόψε τις καλές σας παρέες. Αν είστε σε σοβαρή σχέση,  η συμμαχία Άρη – Δία απόψε θα σας ανεβάσει την ψυχολογία κατακόρυφα.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

zodia-taro-45

zwdia Ταύρος: Δεν σας πτοεί τίποτα αυτόν τον καιρό, που όλοι οι τομείς της ζωής είναι σε καλό δρόμο, αλλά και το συναισθηματικό σας κομμάτι το βλέπετε να βελτιώνετε καθημερινά. Η νύχτα όμως θα σας βγάλει μπροστά σε πειρασμούς που θα πρέπει να αποφύγετε.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

zwdia Δίδυμοι: Η απογοήτευση σας θα είναι μεγάλη , βλέποντας τον άνθρωπο της επιλογής σας να μην ανταποκρίνεται ούτε στα βασικά της σχέσης σας. Δεν πειράζει…είστε διπλά ζωδια με αποτέλεσμα να έχετε πάντα το άλλο μισό σας για παρέα. Αποφύγετε γενικότερα τις μετριότητες.

Ευνοϊκές ώρες: 22:30-24:00

zwdia Καρκίνος: Σας έρχονται όμορφες εκπλήξεις από το πρόσωπο που σας πολιορκεί – φλερτάρει, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση. Ανταποκριθείτε θετικά. Αν έχετε σχέση, μην είστε προκλητικοί απόψε, καθώς τα διαπλανητικά θα αυξήσουν τις εντάσεις και τα περιττά λόγια.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

 

zwdia Λέων: Πια πιθανή κόντρα με το συντροφικό σας ταίρι ίσως σας χαλάσει την διάθεση. Μην πολυδώσετε βαρύτητα και προσπεράστε το. Αν είστε σε φάση επαναπροσδιορισμού της σχέσης σας, μετά από απομάκρυνση, είναι ιδανική ημέρα για σοβαρή συζήτηση.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ::

Ερωτικός Αστρολογικός Οδηγός 2015

 ζωδια 4-27/1: οι δικοί σας κανόνες στον ερωτα

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

 

zwdia Παρθένος: Αν είστε, ακόμη μόνοι μην σας πιάνει απελπισία. Οι νόμοι του κάρματος επιβάλλουν να φανερωθεί το σωστό άτομο – ταίρι, στον σωστό χρόνο της ζωής σας. Τα αστρολογικά είναι ευθυγραμμισμένα και το πεπρωμένο έτοιμο να αποδώσει. Βγείτε έξω σήμερα οπωσδήποτε!

Ευνοϊκές ώρες: 20:30- 22:00

zwdia Ζυγός: Τα ψυχολογικά σας που είναι χειρότερα από το ανσασέρ, προβληματίζουν και τον άνθρωπο σας, ίσως και να τον ανχώνουν για το μέλλον ης σχέσης σας. Α υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει καλύτερα εκφράστε το.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

zwdia Σκορπιός: Τέσσερις πλανήτες σας ευνοούν σήμερα όλη μέρα, να κάνετε κάτι διαφορετικό για την συναισθηματική σας ζωή. Αν έχετε κοντά τον άνθρωπο σας, βγείτε και διασκεδάστε. Αν είστε Solo αποφύγετε τους free της παρέας….δεν είσαστε τώρα για παρεξηγήσεις.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

 

 

zwdia Τοξότης: Όλοι οι Τοξότες θα βρεθείτε απόψε στο επίκεντρο πολλών κατακτητών…ελεύθεροι και μη. Ο δημιουργικός Κρόνος σας βοηθάει να διαλέξετε ανάμεσα σε ποικίλες προσωπικότητες που θα θελήσουν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

zwdia Αιγόκερως: Είναι γνωστό ότι εργάζεστε σκληρά, και ότι δεν αντέχετε βραδινές εξόδους, αλλά αν συνεχίσετε έτσι, σας βλέπουμε να μένετε και πάλι αγκαλιά με τον καναπέ. Οι ελεύθεροι, μην εγκλωβιστείτε μέσα, κάτι σας ψάχνει εκεί έξω!

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-21:00

zwdia Υδροχόος: Είναι αρκετό διάστημα τώρα που έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και δείχνετε μια αδιάφορη στάση για όλους και όλα. Αυτό είναι κάτι που αδικεί και το ταίρι σας, που μάλλον δεν θα ξανακάνει προσπάθεια να  ‘το’ σώσει. Οι επιλογές δικές σας.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:30

zwdia Ιχθύς: Αν έχει ήδη ξεκινήσει με νέο έρωτα…τότε η νύχτα είναι ιδανική  για πιο σοβαρές κουβέντες. Τα μοναχικά ψαράκια θα έχουν ένα πισωγύρισμα από το παρελθόν τους, που θα τους βάλει σε σοβαρές σκέψεις επανασύνδεσης.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες και οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας.