ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/06 Α

zwdia-ζωδια-zwdio-αστρολογια

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/06 Α

ζώδια Κριός

Η Δευτέρα θα φέρει μια σταθερή ροή πληροφοριών από και προς τα μέσα σας. Δεν θα είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με όλα αυτά. Το κύριο μέρος της εβδομάδας θα προχωρήσει με εσωτερικές συναλλαγές. Θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς σας είναι σύμφωνα με τα τελευταία σχέδιά σας –μόλις αυτό διευθετηθεί, θα προχωρήσετε γρήγορα και θα πετύχετε πολλά.

Καθώς το Σαββατοκύριακο ξεκινάει την Παρασκευή, θα βιώσετε μια γρήγορη συγκίνηση έρωτα, που θα ενισχύσει τις υπάρχουσες σχέσεις ή θα σας ωθήσει να πάρετε ένα ρίσκο.

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Μπορεί να προτρέξετε λίγο τη Δευτέρα, αν δεν προσέξετε τον ρυθμό σας. Θα τον έχετε ρυθμίσει από την Τρίτη και για τις επόμενες μέρες θα αισθανθείτε καλά και ίσως να νιώθετε αρκετά άνετοι για να αναφέρετε ένα δύσκολο θέμα σε κάποιον κοντινό σας. Μπορεί να έχετε την έμπνευση μαγειρέψετε δείπνο για τους φίλους σας μια νύχτα. Την Παρασκευή μια σχέση θα περάσει δοκιμασίες και θα διαπιστώσετε ότι η ταπεινοφροσύνη θα είναι η μόνη κατάλληλη απάντηση. Αργότερα, το Σαββατοκύριακο, όλοι θα νιώθουν ότι έχουν τη σωστή θέση στον κόσμο.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/06 Α

ζώδια Δίδυμοι

Η Δευτέρα θα είναι όσο πιο κοντά στην τελειότητα γίνεται για εσάς, γεμάτη καλά άτομα και καλή συζήτηση. Θα πλανάται μια ελαφριά σύγχυση την Τρίτη και θα παραμείνει για μερικές ημέρες, αλλά εφόσον μπορέσετε να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες, δεν θα σας προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Είναι καλή στιγμή για να κάνετε απογραφή των αποκτημάτων σας. Η Παρασκευή και το Σάββατο φέρνουν νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους στον κοινωνικό κύκλο σας. Η πνευματική διέγερση θα είναι σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Να είστε προσεκτικοί όταν μιλάτε με τα μέλη της οικογένειας ή τους στενούς φίλους σας την Κυριακή –είναι πιθανό να σας παρεξηγήσουν.

zwdia - love

ζώδια Καρκίνος

Θα μπείτε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε από το κανονικό σας ρόλο τη Δευτέρα και ίσως να σοκάρετε εκείνους που πιστεύουν ότι σας γνωρίζουν καλά. Μεγάλο μέρος της εβδομάδας θα επικεντρωθεί σε εσάς και στις συναισθηματικές σας ανάγκες, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για πολλές βαθιές συζητήσεις. Θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και θα μπορείτε να τα εκφράσετε πιο εύκολα από ποτέ. Νωρίς το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει η ευκαιρία να κάνετε μια γρήγορη αγορά ή μια άλλη συμφωνία και θα θέλετε να τη αρπάξετε, αλλά σκεφτείτε το πρώτα ένα λεπτό. Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, κάντε το.

zodia-098

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Οι φιλοδοξίες θα βγουν στα ανοιχτά τη Δευτέρα, ακόμα κι αν απλώς μιλάτε με φίλους ή την οικογένειά σας. Η ευάλωτη πλευρά σας θα είναι ορατή το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας και οι περισσότεροι άνθρωποι θα σας κάνουν να νιώθετε ακόμα πιο ζεστά λόγω αυτού. Μπορεί να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι στις αντιλήψεις των άλλων, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Το Σαββατοκύριακο θα είναι μεγάλο, φωτεινό και θαυμάσιο –αν είστε στο σωστό μέρος, θα βρεθείτε κοντά σε μια διασημότητα. Την Κυριακή, μπορεί να στραφείτε για λίγο μέσα σας, καθώς θα σκέφτεστε το μέλλον σας.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/06 Α

ζώδια Παρθένος

Η λογική σας θα είναι ανυπέρβλητη τη Δευτέρα, αλλά μπορεί και πάλι να χάσετε μια δυο διαφωνίες. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη, η ενέργειά σας θα κατευθυνθεί προς τα έξω, προς τους άλλους και θα διαπιστώσετε ότι η οργάνωση των ομάδων σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Μπορεί να υπάρχουν πολλά να κάνετε το Σαββατοκύριακο για να τα καταφέρετε όλα, οπότε προσπαθήστε να προσθέσετε κάποια ευελιξία στα σχέδιά σας. Η Κυριακή ξεκινά μια φάση υψηλών επιδόσεων και γενικής καλής θέλησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65