ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/06 B

ωροσκοπος-ταρω-ζωδιο-7-zwdia-zodia

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/06 B

ζώδια Ζυγός

Το δυναμικό του μυαλού σας θα πολλαπλασιαστεί πολλές φορές τη Δευτέρα, αλλά μην περιμένετε να ολοκληρώσετε αρκετά έργα ακόμα. Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα είναι εξαιρετικά γεμάτο και μπορεί να βρεθείτε να ξεκινάτε (ή να αναλαμβάνετε) περισσότερη δουλειά απ’ όση μπορείτε. Μην απογοητεύεστε –απλώς κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και προσπαθήστε να εκτιμάτε τα μικρά πράγματα στη ζωή.

Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε πολύ πιο χαλαροί και πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε πιο σίγουροι. Η Κυριακή θα είναι η ιδανική στιγμή για συμφιλιώσεις και επανενώσεις όλων των ειδών.

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Κάποιες περίεργες, μικρές λεπτομέρειες θα προσπαθήσουν να σας βάλουν τρικλοποδιά νωρίς μέσα στην εβδομάδα, αλλά αν είστε προσεκτικοί, θα τις δείτε εγκαίρως και θα τις αποφύγετε. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας και η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή και αξιόπιστη. Προσπαθήστε να αφήσετε τους άλλους να επιλέξουν τα δικά τους μονοπάτια –ακόμα κι αν βλέπετε ότι κάνουν λάθη. Ενδέχεται να υπάρξει μια σύγκρουση με ένα άτομο στην εξουσία νωρίς το Σαββατοκύριακο, ειδικά εάν ενδώσετε στον πειρασμό να κάνετε φιγούρα. Ένα μυστικό θα μαθευτεί την Κυριακή.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Τοξότης

Μην βασίζεστε σε κανέναν άλλο τη Δευτέρα –όλα θα εξαρτηθούν πλήρως από εσάς και οι άλλοι πιθανόν θα είναι πολύ απασχολημένοι για να σας βοηθήσουν ούτως ή άλλως. Μπορεί να νιώθετε αταίριαστοι ή εκτός συγχρονισμού για μεγάλο μέρος της εβδομάδας, αλλά λίγη ευελιξία θα βοηθήσει εσάς και τους συνεργάτες σας να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο. Οι φιλοσοφικές διαφορές θα μεγεθυνθούν, αλλά είστε πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζετε. Μέχρι την Παρασκευή θα λάβετε μια μεγάλη έγχυση καλής τύχης και θα αρχίσετε να παρατηρείτε συγκεκριμένα πλεονεκτήματα στη θέση σας. Πάρτε το χαλαρά την Κυριακή –αργά και σταθερά είναι ο σωστός ρυθμός για σας.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/06 B

ζώδια Αιγόκερως

Οι περισσότεροι γύρω σας τη Δευτέρα θα φέρονται επιπόλαια και θα είναι δύσκολο να συμβαδίσετε μαζί τους, αλλά αν οδηγείτε με το παράδειγμά σας θα μπορέσετε να τους τραβήξετε πίσω στο σωστό δρόμο. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη, θα βρεθείτε σε μια έντονα κοινωνική φάση που θα περιλαμβάνει κορυφώσεις και μειώσεις συναισθηματικής ενέργειας. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να αντιμετωπίσετε κάθε άτομο που συναντάτε άμεσα και ειλικρινά. Η δουλειά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα την Παρασκευή ή το Σάββατο, αλλά θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα αν αφήσετε μερικούς στην απέξω. Περάστε χρόνο την Κυριακή να σκεφτείτε μια ερώτηση που σας ενοχλεί καιρό.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Τη Δευτέρα, μια τυχαία συνάντηση μπορεί να προκαλέσει κάποια έντονη συζήτηση –η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύτιμη σύνδεση. Η ζωή γύρω από το σπίτι θα είναι πιο δύσκολη απ’ ό,τι συνήθως μέχρι την Παρασκευή. Φροντίστε να αντιμετωπίζετε κάθε κατάσταση όταν προκύπτει, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τις λύσετε όλες μαζί. Κρατήστε τη ψυχραιμία σας και θα είστε εντάξει. Η παρόρμηση να πείτε «όχι» θα είναι έντονη για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου, ειδικά όταν μπαίνετε στους αγώνες εξουσίας κάποιου άλλου. Να είστε σχολαστικοί την Κυριακή. Κάθε λεπτομέρεια θα είναι εξίσου σημαντική.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/06 B

ζώδια Ιχθύες

Προσπαθήστε να μείνετε ακίνητοι τη Δευτέρα –τα ταξίδια ή οι μετακινήσεις θα είναι γεμάτες καθυστερήσεις και διακοπές. Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα είναι γεμάτο με διασκέδαση και δημιουργικές δραστηριότητες. Ένα μεγάλο μυστήριο ή πολλά μικρά παζλ θα καταναλώσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας, αλλά θα βρείτε ενδιαφέρουσες και εφευρετικές λύσεις. Συνεργάτες ή μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να φέρονται ενοχλητικά την Παρασκευή ή το Σάββατο, αλλά αν αναπνέετε σωστά και προσπαθήσετε να μειώσετε το στρες, θα χαλαρώσουν. Βοηθήστε τους φίλους ή την κοινότητά σας την Κυριακή. Το κάρμα θα είναι υπέροχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66