ζώδια για ελεύθερους 01/06 Παρασκευή

συμβουλες

ζώδια για ελεύθερους 01/06 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Συμβαίνουν πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορείτε να δείτε επιφανειακά στην ερωτική σας ζωή – και δεν είναι όλοι ειλικρινείς σχετικά με τις προθέσεις και τα συναισθήματα τους (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας). Μην κάνετε καμία κίνηση έως ότου τα πράγματα εξελιχθούν περισσότερο.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Οι δυνατότητες στον ερωτικό τομέα μπορεί να είναι λίγο εύθραυστες σήμερα. Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται ότι τον πιέζουν – ή τον εκφοβίζουν. Κρατήστε τις επιλογές σας ανοιχτές και αφήστε τους άλλους να σας δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό μόνοι τους αντί να προβάλλετε διαρκώς απαιτήσεις.

Ζώδια Δίδυμοι

Σας ταιριάζει; Πηγαίνετε βαθύτερα από την επιφάνεια – όπως γίνεται και στις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές – και συνεχίζετε με μερικές πολύ πιο σημαντικές ερωτήσεις σήμερα. Μπορεί να αφορούν τη θρησκεία ή την πολιτική –όλα είναι αποδεκτά τώρα!

Ζώδια Καρκίνος

Ναι ή όχι; Οι προτάσεις που έχουν μόνο δύο απαντήσεις είναι πολύ πιθανό να σας μπερδέψουν σήμερα, αλλά τα πράγματα που είναι πιο ανοιχτά και με αβέβαιο αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο ελκυστικά. Βαδίστε προσεκτικά και πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται αντί να δεσμεύεστε.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή είναι σημαντική, φυσικά, αλλά σήμερα άλλα είδη σχέσεων μπορεί να κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει. Τηλεφωνήστε στην οικογένειά σας, επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους (ή κάντε καινούργιους) και βοηθήστε κάποιον παντελώς άγνωστο.

Ζώδια Παρθένος

Κάποιος που κάνει το μυαλό σας να παίρνει στροφές μπορεί να προκαλέσει και ερωτικά συναισθήματα, και μάλιστα πολύ περισσότερο από κάποιον με όμορφο πρόσωπο αλλά με άδειο μυαλό. Δώστε προτεραιότητα στο πνευματικό επίπεδο και έχετε τα μάτια σας ανοικτά για έναν πνευματώδη τύπο με γοητεία.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα δώστε έμφαση στο να δίνετε όλο σας το είναι σε ό,τι κάνετε. Δώστε ένα χέρι βοηθείας σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ή πείτε σε έναν αγαπημένο φίλο πόσα σημαίνει για εσάς. Η ζωή είναι γλυκιά και το σύμπαν λογικά θα νιώσει την αγάπη που εκπέμπετε – και θα σας την επιστρέψει!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Κανείς δεν είναι πιο σέξι από εσάς όταν έχετε αυτοπεποίθηση, επιτρέποντας στη ζωή (και τον έρωτα) να ρέει – και αυτό συμβαίνει τώρα. Δοκιμάστε τουλάχιστον τρεις νέες δραστηριότητες σήμερα και πείτε γεια σε τουλάχιστον τρία καινούργια άτομα.

Ζώδια Τοξότης

Συντονιστείτε στα βαθύτερα και πιο αφηρημένα επίπεδα του μυαλού σας. Αυτό το περίεργο όνειρο που είχατε χθες το βράδυ είναι πλούσιο σε συμβολισμούς που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Διαλογιστείτε για κάτι σημαντικό για να αυξήσετε τη διορατικότητα σας.

zodia-098

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Αιγόκερως

Λίγη ενδοσκόπηση για την ερωτική σας ζωή μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη αυτή τη στιγμή, χάρη στη νέα σας ενέργεια – και μπορεί εύκολα κάποιος φίλος να μετατραπεί σε πολύτιμο μέλος της επιτροπής που χειρίζεται τις ερωτικές σας υποθέσεις!

Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να μην κινείστε με πολύ γρήγορους ρυθμούς τώρα, οπότε προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Παρόλο που μπορεί να μην έχετε διάθεση να γνωρίσετε καινούργια άτομα, ο χρόνος που περνάτε με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Ζώδια Ιχθύες

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας, όσο το δυνατόν περισσότερο σήμερα. Σταματήστε να εκπέμπετε ανάμεικτα σήματα και προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή. Είναι καλύτερο να καταλάβετε νωρίς τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098