ζώδια για ελεύθερους 01/08 Τετάρτη

love flames

ζώδια για ελεύθερους 01/08 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά θέλετε κάποιον τόσο αποφασισμένο (και σέξι) όσο κι εσείς. Τα μικρά πράγματα προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, και αν είναι πολύ διαφορετικοί από εσάς ίσως καλό θα ήταν να συνεχίσετε την αναζήτηση.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ο έρωτας υποτίθεται ότι είναι κάτι διασκεδαστικό – σωστά; Ίσως υπάρχει κάτι καλό στο να δίνετε μια ευκαιρία στους άλλους, αλλά το καταλαβαίνετε ενστικτωδώς όταν τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Μιλήστε από καρδιάς!

Ζώδια Δίδυμοι

Η καρδιά και το μυαλό σας συνδέονται με μερικούς πολύ ενδιαφέροντες τρόπους. Όποιος/α μπορεί να εξάψει τη φαντασία σας αξίζει επιπλέον προσοχή και ο,τιδήποτε ασυνήθιστο θα πρέπει να είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας.

Ζώδια Καρκίνος

Τα οικονομικά σας ευνοούνται αυτή την περίοδο αλλά χρήμα και έρωτας δεν ταιριάζουν και πολύ μεταξύ τους, οπότε καλό θα ήταν να τα κρατήσετε όσο μπορείτε χωριστά. Τα ραντεβού σας θα πρέπει να είναι χαμηλού προϋπολογισμού (και χαμηλών τόνων). Οι μικρότερες επενδύσεις σημαίνουν ότι είστε ευτυχισμένοι έτσι κι αλλιώς.

taro-zodia-76

ζώδια για ελεύθερους 01/08 Τετάρτη

Ζώδια Λέων

Αν τα σχέδια σας ναυαγήσουν, είστε έτοιμοι; Δεν χρειάζεται σώνει και καλά να έχετε έτοιμο αμέσως ένα εφεδρικό σχέδιο – απλά βάλτε σε λειτουργία τη δημιουργική σας ενέργεια, το στοιχείο της έκπληξης και τον χαλαρό, εμπνευσμένο (και πολύ σέξι) χαρακτήρα σας.

Ζώδια Παρθένος

Σας αρέσει η ρουτίνα σας αλλά σήμερα η ζωή σας στέλνει κάθε είδους όμορφες εναλλακτικές -κάτι πραγματικά καλό – οπότε ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα και να ανακαλύψετε πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ζωή εκτός προγράμματος.

astrologia-090

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Ζυγός

Είναι ώρα για διασκέδαση – θα είναι δηλαδή μόλις εμφανιστείτε! Αυτό το διάστημα είστε η ψυχή του πάρτι και όλοι γίνονται πιο χαρούμενοι όταν βρίσκεστε κοντά. Μοιραστείτε την καλή σας ενέργεια και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον/α καινούργιο/α!

Ζώδια Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο εσωστρεφείς αυτή την περίοδο – αλλά είτε το ξέρετε είτε όχι εκεί έξω υπάρχουν εκατομμύρια καινούργιες πιθανότητες, που απλά δεν μπορείτε να λάβετε υπόψη τώρα. Μερικές φορές ο έρωτας μπορεί να έρθει από τα πιο παράξενα μέρη.

Ζώδια Τοξότης

Κάθε πάρτι μπορεί να γίνει πιο όμορφο και διασκεδαστικό αν συμμετέχετε εσείς σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι θα κυκλοφορήσετε και θα ανακατευτείτε με τον κόσμο και θα συστηθείτε σε καινούργια άτομα – θα σας λατρέψουν και να είστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν μερικές υπέροχες επαφές.

ζώδια για ελεύθερους 01/08 Τετάρτη

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο! Δοκιμάστε να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Χορέψτε σαν να μην σας βλέπει κανείς. Φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο. Δείξτε στο σύμπαν ότι είστε πρόθυμοι να το αφήσετε να σας καθοδηγήσει.

Ζώδια Υδροχόος

Βάλτε αυτό το γιορτινό καπέλο και ας ξεκινήσει το γλέντι! Έχετε μια υπέροχη, λαμπερή ενέργεια, οπότε προγραμματίστε και ντυθείτε – αναλόγως! Όσα περισσότερα κάνετε, τόσο πιο χαρούμενοι θα είστε!

Ζώδια Ιχθύες

Θα πρέπει να είστε ευγενικοί, σύντομοι και συγκεκριμένοι σε ό,τι αφορά το φλερτ σήμερα. Ένα μακροσκελές μήνυμα δείχνει ότι ενδιαφέρεστε αλλά ένα έξυπνο και χιουμοριστικό σχόλιο που σημαίνει κάτι και για τους δυο σας, είναι πολύ πιο σέξι.

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia