ζώδια για ελεύθερους 02/08 Πέμπτη

imerisies-21214-zvdia-zodia

ζώδια για ελεύθερους 02/08 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Μερικές φορές τα πάντα μοιάζουν να μπαίνουν στη σωστή θέση – και σήμερα είναι μια από αυτές τις στιγμές! Αν ντρεπόσασταν να ζητήσετε από αυτόν/αυτή τον/την κούκλο/κοπέλα να βγείτε ραντεβού, κάντε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Τώρα έχετε τις καλύτερες πιθανότητες από ποτέ, οπότε τολμήστε το.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μην τρελαίνεστε να βρείτε μια ατάκα για να σπάσετε τον πάγο. Μπορεί να μη βρείτε κάτι όπως το θέλετε, και που στην τελική θα μπορούσε να τελειώσει και το πράγμα μεταξύ σας πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Κρατήστε τη συζήτηση χαλαρή και να είστε ειλικρινείς και ευθείς αλλά όχι πιεστικοί.

Ζώδια Δίδυμοι

Μην αφήνετε τις απογοητεύσεις να σας αποθαρρύνουν. Έχετε κερδίσει με το σπαθί σας αυτή την ευκαιρία, οπότε θα πρέπει να την φέρετε εις πέρας. Ενσωματώστε κάτι καινούργιο στα σχέδια και τις ελπίδες που ήδη έχετε.

Ζώδια Καρκίνος

Επιλέξτε κάποιο κομμάτι της εμφάνισής σας και αλλάξτε το. Είτε αφορά ένα καινούργιο χτένισμα, ένα αξεσουάρ ή ένα έντονο κραγιόν, να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα το προσέξουν. Δεν χρειάζονται πολλά για να αλλάξετε το στυλ σας.

zwdia - love

ζώδια για ελεύθερους 02/08 Πέμπτη

Ζώδια Λέων

Οι άλλοι συνήθως σας κανονίζουν ραντεβού – οπότε γιατί να μην ανταποδώσετε τη χάρη; Αν ξέρετε δυο άτομα που θεωρείτε ότι θα έπρεπε να γνωριστούν, κάντε το να συμβεί! Προγραμματίστε ένα διπλό ραντεβού αν μπορείτε, σε περίπτωση που χρειάζονται ένα επιπλέον κίνητρο.

Ζώδια Παρθένος

Μείνετε με τους φίλους σας σήμερα – ο έρωτας είναι κάτι πολύ όμορφο αλλά πραγματικά περνάτε υπέροχα με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Έχετε ανάγκη την ειλικρίνεια και την αμέριστη συμπαράσταση τους είτε βλέπετε μαζί τον αγώνα ή πάτε σε ένα σπα.

zodia-098

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Ζυγός

Τώρα τελευταία έχετε αναπτύξει μια φοβία για την τεχνολογία. Πότε ήταν η τελευταία φορά που αδειάσατε τα εισερχόμενα στο mail σας; Διαθέστε τουλάχιστον μια ώρα για να οργανώσετε και να ξεκαθαρίσετε τα μηνύματα σας. Και μόλις τελειώσετε με αυτό γιατί δεν αναλαμβάνετε να ζωντανέψετε λίγο το προφίλ σας;

Ζώδια Σκορπιός

Η ζωή σας είναι γεμάτη λογαριασμούς, καθήκοντα και ευθύνες προς το παρόν, οπότε τακτοποιήσετε τις δουλειές σας τώρα για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Όταν τα πάντα θα είναι έτοιμα, θα έχετε περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσετε σε πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Ζώδια Τοξότης

Μην εγκαταλείψετε τα πάντα, προκειμένου να προσελκύσετε την προσοχή αυτού του κούκλου/κοπέλας, καθώς είναι βέβαιο ότι το μυαλό τους είναι αλλού. Κάντε αυτό που είχατε προγραμματισμένο και αυτό που αισθάνεστε ότι είναι το σωστό για τώρα. Όταν επανέλθουν στην πραγματικότητα, θα σας βρουν εκεί.

ζώδια για ελεύθερους 02/08 Πέμπτη

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Βάλτε όλη σας την ενέργεια σε ό,τι κάνετε σήμερα. Αν προσπαθήσετε πολύ, να περιμένετε μερικά αναπάντεχα και ευχάριστα αποτελέσματα. Κάποιος/α σας παρακολουθεί και είναι βέβαιο ότι τους αρέσει πολύ αυτό που βλέπουν.

Ζώδια Υδροχόος

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ψάξετε για μερικά πολιτιστικά γεγονότα. Δοκιμάστε να παρακολουθήσετε μια πολιτική διάλεξη, να πάτε στα εγκαίνια μιας γκαλερί ή να συμμετέχετε εθελοντικά σε κάποιο κοινωφελή σκοπό. Έτσι θα περιβάλλεστε με το είδος των ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεστε κοινά πάθη και ενδιαφέροντα.

Ζώδια Ιχθύες

Θα πρέπει να ανανεώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα γυμναστικής. Αν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, κάνετε μια αλλαγή. Αν ξεκινήσετε κάποιο καινούργιο πρόγραμμα ή αν αλλάξετε γυμναστήριο είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσετε μερικά καινούργια άτομα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66