Ζώδια για ελεύθερους 05/07 Πέμπτη

zwdia-taro

Ζώδια για ελεύθερους 05/07 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Προσέξτε τι λέτε μπροστά σε αυτό το άτομο σήμερα. Κάποιος μπορεί να λέει κάτι εναντίον σας και αν δεν προσέξετε μπορεί να βρεθείτε με ένα μαχαίρι στην πλάτη σας. Κρατήστε τους φίλους σας κοντά – αλλά τους εχθρούς σας πιο κοντά.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας – γραφτείτε σε κάποιο μάθημα ή δείτε τι επιλογές έχετε στα κοινωνικά δίκτυα. Είτε μαθαίνετε για την ιστορία της τέχνης, τη ξυλογλυπτική ή την ελεύθερη κατάδυση, το κάνετε με την ψυχή σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους!

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε όρεξη σχεδόν για τα πάντα σήμερα, οπότε μην φοβηθείτε να επιδιώξετε ένα καινούργιο εγχείρημα. Θα πρέπει να βγάλετε από αυτό όσα είστε πρόθυμοι να βάλετε – οπότε πάρτε το ρίσκο!

Ζώδια Καρκίνος

Ελέγξτε το υπόλοιπο του τραπεζικού σας λογαριασμού πριν ενδώσετε σε αυτή τη νέα πολυτέλεια. Ακόμα καλύτερα, ελέγξτε τα κίνητρά σας – το κάνετε για να εντυπωσιάσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο ή καταναλώνετε για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας;

zwdia - love

Ζωδια Λέων

Μην παίρνετε αυτή τη καινούργια κατάσταση ελαφρά τη καρδία – δεν είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει με αυτό το άτομο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συζητήσετε το θέμα με τον καλύτερό σας φίλο. Μπορεί να έχει την απάντηση.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα αποκαλύψτε τα αληθινά πάθη και τα συναισθήματα σας. Πρέπει να δουλέψετε, αλλά κάνετε αυτό που τρέφει πραγματικά την ψυχή σας; Εάν όχι, αναζητήστε τις κατάλληλες απαντήσεις και ενεργήστε βάσει αυτών. Όταν είστε χαρούμενοι φαίνεστε πιο σέξι!

Ζωδια Ζυγός

Εξασκείστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες σήμερα. Δεν μπορείτε ποτέ να είστε υπερβολικά προετοιμασμένοι, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Μιλήστε με τα άτομα που γνωρίζετε για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων – θα τους εντυπωσιάσετε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Σκορπιός

Πριν δώσετε όλα σας τα μετρητά ή αρχίζετε να συσσωρεύετε τους λογαριασμούς των πιστωτικών καρτών, αναρωτηθείτε αν χρειάζεστε πραγματικά αυτό που θέλετε να αγοράσετε. Μπορεί να ψωνίζετε παρορμητικά για να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση!

Ζωδια Τοξότης

Σήμερα το πρωί σηκώνεστε από το κρεβάτι με μια θολούρα – ακόμη και μετά το δέκατο φλιτζάνι καφέ! Εάν τα πράγματα δεν βελτιωθούν μέχρι το μεσημέρι, δοκιμάστε να πάρετε έναν υπνάκο, ιδιαίτερα αν έχετε μεγάλα σχέδια για απόψε!

Ζώδια για ελεύθερους 05/07 Πέμπτη

Ζωδια Αιγόκερως

Σήμερα είστε πολύ γοητευτικοί. Κάτι στη ματιά σας ελκύει τους άλλους με τον σωστό τρόπο, ιδιαίτερα τα σέξι άτομα. Αν φλερτάρατε με κάποιον/α, κάντε την πρώτη κίνηση και ζητήστε του/της να βγείτε ραντεβού. Στη βράση κολλάει το σίδερο!

zwdia shmera

Ζώδια Υδροχόος

Ένα νέο πρόσωπο (ή κατάσταση) σας έχει μπερδέψει. Μπορεί να ψάχνετε για την εύκολη λύση, αλλά αντισταθείτε στον πειρασμό να τραπείτε σε φυγή. Σκεφτείτε όλα τα περίεργα συναισθήματα που πυροδοτούν το πάθος σας για αυτόν/αυτήν. Μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο και χρήσιμο.

Ζώδια Ιχθύες

Δοκιμάστε ένα προξενιό – κανονίστε ραντεβού για τον εαυτό σας με κάποιο καινούργιο και διαφορετικό άτομο. Για αυτό, που μπορεί αρχικά να φαίνεται αταίριαστο σαν το λάδι με το νερό, χρειάζεται απλά να βρείτε μερικά συμπληρωματικά στοιχεία. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι θα γίνει αν δε δοκιμάσετε!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66