ζώδια για ελεύθερους 25/05 Παρασκευή

γυναικα-καρκινος-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

ζώδια για ελεύθερους 25/05 Παρασκευή

ζώδια κριός

Έχετε την ικανότητα να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όσο αφορά τη δουλειά σας ή την αναζήτηση εργασίας. Γιατί να μην αξιοποιήσετε αυτό το ταλέντο και στην ρομαντική αρένα; Αρχίστε την αναζήτηση του κατάλληλου δικτύου!

ζώδια ταύρος

zodia-zvdia-22

Το προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης, ίσως να χρειάζεται λίγο περιορισμό… Τα εξαιρετικά ταλέντα και η εμπειρία σας, είναι αρκετά για να κατανοήσει κάποιος την αξία σας. Η διάνθιση από πλευράς σας, είναι περιττή. Λίγη ταπεινότητα θα σας κάνει πιο προσιτούς στα άτομα που ενδιαφέρονται.

ζώδια δίδυμοι

Κάτι που για εσάς αποτελεί αθώο και ανέμελο φλερτ, για έναν άλλο άνθρωπο μπορεί να είναι κάτι περισσότερο. Όσο αγαθές κι αν είναι οι προθέσεις σας, είναι πιθανό να παραπλανάτε το εν λόγω άτομο.

ζώδια καρκίνος

Ό,τι έχει κανείς, πρέπει να το προβάλει. Εσείς σίγουρα έχετε πολλά χαρίσματα, που διστάζετε να αναδείξετε. Μιλήστε με τον ενθουσιασμό που νιώθετε για τα επιτεύγματά σας αλλά και για τα όνειρά σας. Αυτή η πλευρά σας είναι πολύ ελκυστική!

taro-zodia-76

ζώδια λέων

Η έντονη γοητεία σας δεν μπορεί να περιοριστεί σε πεζά στεγανά! Πρέπει να βρείτε καινούργιους τρόπους να κάνετε την κάθε μέρα ιδιαίτερη στην ερωτική αρένα. Βγείτε και αναμιχθείτε με τον κόσμο, θα βρείτε πολλές πηγές έμπνευσης.

ζώδια παρθένος

Δεν χρειάζεστε ελαστικότητα για να επιβιώσετε, ο χαρακτήρας σας είναι αρκετός γι’ αυτή τη αποστολή… Αν θέλετε να απολαύσετε σαρωτικές επιτυχίες στον ερωτικό τομέα, τότε θα πρέπει να γίνετε πιο προσιτοί. Να είστε ανοικτοί ακόμα και για τις πιο εκκεντρικές προσεγγίσεις!

ζώδια ζυγός

Το ότι είστε αδέσμευτοι, δεν σημαίνει ότι δεν έχετε γνώση και εμπειρία για τον έρωτα. Αντιθέτως, είστε αρκετά ευφυείς ώστε να μην παραμένετε σε κακές σχέσεις. Μεταδώστε την πείρα σας σε όποιον σας πλησιάσει για να ζητήσει τις συμβουλές σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια σκορπιός

Το κριτήριό σας θα σας οδηγήσει μέχρι ποιου σημείου πρέπει να φτάσετε σε μια καινούργια γνωριμία. Το αν πρόκειται για μια σχέση που θα πάρει φιλική και πλατωνική πορεία ή θα γίνει πάθος, ας το χειριστεί το άλλο άτομο. Εσείς παραμείνετε ανοικτοί σε κάθε προοπτική!

ζώδια τοξότης

Όλοι είναι πρόθυμοι να σας συντροφεύσουν σε μια πορεία εξερεύνησης, ειδικά όταν αφορά την αγάπη. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να γνωστοποιήσετε τη δική σας ετοιμότητα. Δεν ξέρετε τι αποτέλεσμα μπορεί να έχετε, αν δεν δοκιμάσετε!

ζώδια αιγόκερως

Κάποιο προφίλ στα μέσα μαζικής δικτύωσής σας, θα σας τραβήξει την προσοχή. Το ενδιαφέρον σας θα ενταθεί, όταν διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά κοινά με το εν λόγω άτομο. Το μόνο που σας κάνει διστακτικούς είναι η φωτογραφία, που είναι θολή ή ανύπαρκτη; Πάρτε το ρίσκο για μια προσέγγιση, δεν υπάρχει λόγος να είστε τόσο επιλεκτικοί.

zodia-098

ζώδια υδροχόος

Είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο; Πάντως ένα άτομο ενδιαφέρεται για εσάς, μόνο που δεν είναι αυτό που θα θέλατε… Δώστε μια ευκαιρία σε αυτή τη γνωριμία, έχει τη δυναμική να σας προσφέρει πολλά στην ερωτική αρένα!

ζώδια ιχθύες

Οι κοινωνικές σας γνωριμίες κάθε είδους, σήμερα έχουν ανάγκη από μια παραπάνω ώθηση. Επιστρατεύστε το ένστικτο και τον αισθησιασμό σας, γιατί θα δείτε πολλά πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία!

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66