ζώδια για ελεύθερους 26/07 Πέμπτη

ζωδιο-του-κριου-zwdia-zodia

ζώδια για ελεύθερους 26/07 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Ξέρετε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα συναισθήματα και τη δύναμή σας – με σοφία. Ωστόσο, κάποιος/α που πιθανόν να μην σας αρέσει ιδιαίτερα είναι ερωτευμένος/η μαζί σας. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς, ευθείς και ευγενικοί μαζί του/της.

Ζώδια Ταύρος

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να θέσετε σε εφαρμογή κάποιο παλιό σας σχέδιο. Ξεκινήστε σιγά-σιγά – απλά κάντε μερικά τηλεφωνήματα, γραφτείτε σε κάποιο μάθημα ή ανανεώστε το διαδικτυακό σας προφίλ. Μην προσπαθήσετε να τα χωρέσετε όλα σε μία μέρα. Είναι βέβαιο ότι αυτό το ταξίδι θα πάρει λίγο χρόνο.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να εκφράσετε την άποψή σας. Αν δεν αισθάνεστε άνετα με κάτι, προχωρήστε και πείτε το. Η αυτοπεποίθησή σας θα εμπνεύσει κάποιον άλλον να πάρει τη σωστή απόφαση.

Ζώδια Καρκίνος

Μαζέψτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε πριν διεκδικήσετε αυτόν τον καινούργιο κούκλο/κοπέλα. Μερικά μόνο κομμάτια δεν είναι αρκετά για να συμπληρωθεί η ευρύτερη εικόνα – σε αυτή την περίπτωση η σχολαστικότητα είναι απαραίτητη. Η άγνοια μπορεί να οδηγήσει σε ερωτική καταστροφή.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Κάποιες φορές αισθάνεστε τον κόσμο γύρω σας να σας πλακώνει – και ειδικά σήμερα νιώθετε σαν να σας έχουν αλυσοδέσει. Επικοινωνήστε με κάποιο μέλος από την οικογένεια σας – η ζεστασιά που θα πάρετε θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε.

Ζώδια Παρθένος

Κρατήστε τον εγωισμό σας υπό έλεγχο σήμερα, ιδιαίτερα αν σας ζητηθεί να δώσετε τη γνώμη σας για κάτι στο οποίο είστε εξπέρ. Το πιθανότερο είναι ότι θα θαμπώσετε τα κατάλληλα άτομα αν μιλήσετε με σιγουριά αλλά και χαλαρότητα.

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να έχετε αφήσει μερικούς απλήρωτους λογαριασμούς και κάποιες αναπάντητες προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Σήμερα ήρθε η ώρα να αναπληρώσετε τέτοιου είδους λεπτομέρειες. Μέχρι το τέλος της μέρας, τα πράγματα θα βρουν το δρόμο τους – και μπορεί να κανονίσετε και κάποιο ραντεβού!

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Έρχεται στο δρόμο σας μια αίσθηση ευκρίνειας και σκοπού. Αισθάνεστε σαν να έχει έρθει η ώρα για ένα μεγαλύτερο κάλεσμα στη ζωή σας. Δοκιμάστε να προσφέρετε τη βοήθεια σας εθελοντικά σε κάποια οργάνωση – μπορεί με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα.

Ζώδια Τοξότης

Ανεβάστε ρυθμούς στην αναζήτηση του έρωτα – ανανεώστε το διαδικτυακό σας προφίλ, δείτε πολλά καινούργια προφίλ και στείλτε μηνύματα σε κάποια από αυτά. Όλα αυτά χρειάζονται λίγη προσπάθεια, αλλά η ανταμοιβή σας θα είναι ικανοποιητική.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην βγείτε έξω πριν τελειώσετε αυτό το σταυρόλεξο ή πριν διαβάσετε ένα ακόμη κεφάλαιο από το βιβλίο σας. Αυτό μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας πολύ ενδιαφέρουσας ολονύκτιας συζήτησης! Θα σπάσετε τον πάγο πριν καν ξεκινήσετε τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Ψάξτε για κάτι ανορθόδοξο – και μετά επινοήστε ένα δημιουργικό κομπλιμέντο γύρω από αυτό. Μπορεί να αφήσετε άφωνο αυτό το άτομο, με την καλή έννοια, καθώς νόμιζε ότι κανείς δεν είχε παρατηρήσει αυτό το χαρακτηριστικό. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα καλό προβάδισμα.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορεί νωρίς σήμερα να είστε πνιγμένοι στη δουλειά, αλλά μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας σταματήσει από το να δεχτείτε μια πρόταση για γεύμα. Καλωσορίστε το διάλειμμα και την όμορφη συζήτηση που το συνοδεύει.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66