ζώδια για ελεύθερους 27/07 Παρασκευή

imerisies-11414

ζώδια για ελεύθερους 27/07 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Τα ερωτικά ζητήματα είναι πολυεπίπεδα τώρα και ακριβώς όπως όταν καθαρίζετε ένα κρεμμύδι, μπορεί να βουρκώσετε λίγο. Επικοινωνήστε με κάποιο φίλο και να θυμάστε ότι το ξεφλούδισμα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μαγειρέψετε κάτι νόστιμο!

Ζώδια Ταύρος

Είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς! Μπορείτε να προσελκύσετε μια αρένα γεμάτη από πιθανούς ερωτικούς συντρόφους σήμερα, οπότε μπείτε στο διαδίκτυο και στείλτε μερικά μηνύματα. Πέστε με τα μούτρα και κάντε την πρώτη κίνηση!

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Εάν θέλετε να επιδιώξετε μια συγκεκριμένη ερωτική πιθανότητα ή να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και δεν ξέρετε ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε, απλά σταματήστε και σκεφτείτε τα πράγματα. Τα συναισθήματά σας είναι βαθιά ριζωμένα και ίσως χρειαστεί να διακόψετε λίγο ό,τι κάνετε για να τα ακούσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Εάν αρχίζετε να χτίζετε μια σχέση εμπιστοσύνης με κάποιο καινούργιο άτομο, η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική. Βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι αμφίδρομο – δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάτε πολύ βαθιά, πάρα πολύ γρήγορα σε κάτι που χρειάζεται αμοιβαίες υποχωρήσεις.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Ίσως έχουν κάτι όμορφο να σας προσφέρουν αν κοιτάξετε κάτω από αυτές τις σκληρές άμυνες. Ίσως είναι απλά αγχωμένοι ή προσπαθούν να κάνουν καλή εντύπωση. Θα πρέπει να κοιτάξετε πιο βαθιά τώρα, αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι μαζί τους.

Ζώδια Παρθένος

Εάν το τελευταίο σας φλερτ, σας έχει κάνει να αρχίσετε να ψάχνετε για βέρες, κάντε ένα βήμα πίσω! Ένας ειλικρινής φίλος μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε την πραγματικότητα, ώστε να διαμορφώσετε τις σωστές προσδοκίες στην ερωτική σας ζωή. Όλα τα πράγματα στην ώρα τους!

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι με τη δουλειά σας αλλά η πιθανότητα ραγδαίων εξελίξεων σε όλους τους τομείς της ζωής σας είναι μεγάλη. Πάρτε αυτό το ερωτικό ρίσκο – ακόμη και αν χρειαστεί να ξεβολευτείτε λίγο παραπάνω από το κανονικό.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Τα εισερχόμενά μηνύματα ενδεχομένως να έχουν γεμίσει το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και ίσως να έχετε ένα εκατομμύριο πράγματα που πρέπει να κάνετε – αλλά προς το παρόν είστε απίστευτα χαρισματικοί. Αξιοποιήστε την εκπληκτική προσωπική σας ενέργεια και μην αφήσετε τον έρωτα έξω από το παιχνίδι!

Ζώδια Τοξότης

Είστε κάπως απορροφημένοι από τον μικρόκοσμό σας τώρα. Δεν είναι εγωιστικό το θέμα – απλά επεξεργάζεστε τα ζητήματα που σας απασχολούν και προσπαθείτε να καταλάβετε τα συναισθήματά σας. Ειλικρινά, ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να περιμένει.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε τις ερωτικές σας επιθυμίες. Εξετάστε τις προοπτικές σας –τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην πραγματική ζωή – για να καταλάβετε με ποιον μπορεί να ταιριάζετε και απλώστε τα δίκτυα σας! Έχετε τη δύναμη να προωθήσετε την ερωτική σας ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Είστε πάντα υπέρ της προχωρημένης σκέψης, της θετικής στάσης και της προόδου – αλλά τώρα, σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να κάνετε μικρά βήματα. Φυλάξτε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας (και προσδοκίες) για αργότερα.

Ζώδια Ιχθύες

Αντί να προγραμματίζετε ένα μεγάλο ραντεβού, δείτε λίγο πιο προσεκτικά την επαφή σας με αυτό το άτομο. Συζητήστε μέσω τηλεφώνου ή απλά συναντηθείτε για ένα γρήγορο γεύμα. Εάν οι προσδοκίες σας για αυτό το άτομο είναι χαμηλές, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξετε γύρω σας, τόσο στην πραγματική ζωή όσο και διαδικτυακά.

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66