ζώδια για ελεύθερους 29/05 Τρίτη

ζωδιο-ωροσκοπιο-zwdia-πανσεληνος-ζωδια

ζώδια για ελεύθερους 29/05 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλετε λίγη παραπάνω προσπάθεια για να επιτύχετε ο,τιδήποτε στην ερωτική σας ζωή – οπότε να έχετε έτοιμη μια καλή εισαγωγή, το πιο λαμπερό σας χαμόγελο ή μια έξυπνη ερώτηση (ή πιθανόν να περιμένετε λίγο αν νομίζετε ότι δεν είστε στην κατάλληλη διάθεση).

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το πιο πιθανό είναι ότι σήμερα θα χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω μόνο και μόνο για να καταφέρετε να γίνουν όλα όπως πρέπει. Φυλάξτε λίγο χρόνο για να πάρετε έναν υπνάκο, ώστε να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα μεγάλα σχέδια που έχετε κάνει για απόψε – έχετε πάρει φωτιά!

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως ψάχνετε λίγη επιφοίτηση – ξέρετε… μια στιγμή που είναι σαν να ανάβει ένα φως και ξαφνικά ξεκαθαρίζουν τα πάντα στο μυαλό σας; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε τα περιττά και να πάτε κατευθείαν στην καρδιά του θέματος.

Ζώδια Καρκίνος

Είτε έχετε βγει έξω ραντεβού ή απλά αράζετε με τους φίλους σας, ψάξτε σήμερα για ένα καινούργιο περιβάλλον και δώστε λίγη επιπλέον ενέργεια στις επαφές σας. Κάντε λίγο διαφορετικά τα πράγματα και να δείτε ότι θα σας βγει σε καλό.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Στην πραγματικότητα δε βρίσκεστε στο περιθώριο– απλά τα κρατάτε όλα μέσα σας, ίσως είστε και πιο σιωπηλοί από ότι συνήθως, αλλά ακόμη κι έτσι είστε σέξι. Λογικά θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συμπεριφορές και προσωπικότητες!

Ζώδια Παρθένος

Πηγαίνετε και συστηθείτε, είτε διαδικτυακά είτε πρόσωπο με πρόσωπο. Όσο περισσότερο εξασκείστε, τόσο πιο εύκολο θα σας φαίνεται – και ειδικά σήμερα έχετε μια γοητεία και μια ενέργεια στην οποία οι άλλοι θα είναι δύσκολο να αντισταθούν.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα είστε πολύ δημοφιλείς, στη δουλειά σας, στις παρέες και γενικά όπου βρεθείτε. Ίσως δείχνετε να περνάτε τόσο καλά όταν είστε μόνοι σας και ανεξάρτητοι, που όλοι θέλουν να μάθουν το μυστικό σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Ίσως φαίνεται διασκεδαστικό το να αυτοσχεδιάσετε σχετικά με το τι θα κάνετε απόψε, αλλά προσπαθήστε να κάνετε έστω ένα γενικό πλάνο. Λίγη έρευνα σχετικά με καινούργια μέρη και δραστηριότητες θα κάνουν την έξοδό σας αξέχαστη.

Ζώδια Τοξότης

Κάποιο καινούργιο πρόσωπο που αρχικά φαίνεται υπέροχο, μπορεί κατά βάθος να μη λέει πολλά όταν θα το γνωρίσετε καλύτερα. Φροντίστε να μάθετε μερικές καινούργιες λεπτομέρειες πριν πέσετε με τα μούτρα σε αυτό το φλερτ, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για κάποιον που δεν ξέρετε καθόλου.

Ζώδια Αιγόκερως

Δεν γίνεστε αδιάκριτοι όταν προσπαθείτε να μάθετε αν αισθάνονται άνετα μαζί σας. Στην πραγματικότητα, το πιθανότερο είναι ότι αυτό σας το ενδιαφέρον τους κολακεύει. Αν τους κάνετε να αισθάνονται συναρπαστικά θα περάσετε όλοι καλά!

zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Αυτό που θέλετε εσείς μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θέλει η άλλη πλευρά σήμερα. Είστε εντάξει με το γεγονός ότι τα πράγματα μεταξύ σας μπορεί να είναι λίγο πιο χαλαρά; Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε καλά ο ένας τον άλλον.

Ζώδια Ιχθύες

Πώς μπορείτε να μάθετε αυτό το πρόσωπο σε βάθος – να κατανοήσετε ποιοι πραγματικά είναι; Ξεκινήστε με μερικές ερωτήσεις για τα θέματα που είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς. Κάντε τους μια συζήτηση με έναν χαλαρό, ανεπιτήδευτο τρόπο και δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66