ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/08 – Στη Φωτιά των Αισθήσεων

zwdia-rounoi

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/08 Α

ζώδια Κριός

Παραμείνετε στην πορεία σας, Κριάρια! Δεν είστε φαν της ρουτίνας, αλλά κάτω από το σταθεροποιητικό τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στον πρακτικό Ταύρο και στον δεύτερο Οίκο σας, μπορείτε να σημειώσετε επική πρόοδο προχωρώντας αργά και σταθερά. Ακόμα και αν ο μετρητής βαρεμάρας ξεπεράσει το ταβάνι, μην πετάξετε την πετσέτα. Μια ανακάλυψη σας περιμένει στην επόμενη γωνιά. Αν νιώθετε εξουθενωμένοι από ένα μεγάλο έργο, σπάστε το σε εφικτά βήματα. Η υπομονή είναι αξία, όπως και ικανότητα που μπορείτε να τη διδαχθείτε. Κάντε πολλά διαλείμματα στη φύση.

Η έκθεση στον Ήλιο και το οξυγόνο είναι τροφή για το μυαλό. Αργότερα την Κυριακή, όταν η Σελήνη περάσει στους Διδύμους, μπορεί να πέσετε πάνω σε έναν έξυπνο τρόπο συνεργασίας με κάποια άλλη ταλαντούχα ψυχή. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες «πελατοκεντρικές» πλευρές του πλάνου που μόνο εσείς μπορείτε να χειριστείτε, Κριοί. Αλλά πέρα από αυτές τις φιοριτούρες που φέρουν τη δική σας υπογραφή, τι πειράζει να πασάρετε μερικά καθήκοντα στον συνεργάτη σας;

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Οι ανάγκες σας βρίσκονται στον πάτο του σωρού ή στην κορυφή του; Η φροντίδα του εαυτού σας δεν είναι πολυτέλεια, Ταύροι και κάτω από το σταθεροποιητικό τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στο ζώδιό σας μπορεί να γίνει αναγκαιότητα. Ακυρώστε όσα σχέδια δεν σας ακούγονται διασκεδαστικά, έπειτα αφιερώστε την ημέρα στο να κακομάθετε τον εαυτό σας. Είτε κάνετε μασάζ και μανικιούρ είτε διαβάσετε ένα βιβλίο στην παραλία, βρείτε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε κατά τον οποίο δεν θα πρέπει να ακολουθήσετε κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό σας! Δεν είναι εγωιστικό, Ταύροι. Όταν είστε χαλαροί και έχετε επαναφορτίσει τις μπαταρίες σας, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Αν βρεθείτε να ξεκινάτε επιφανειακές κουβέντες την Κυριακή, αναρωτηθείτε γιατί το κάνετε. Το κάνετε επειδή θέλετε να διατηρήσετε μια γενική εντύπωση ή προσπαθείτε να αποφύγετε να κουράσετε κάποιους ανθρώπους; Αυτή η προσέγγιση μπορεί αν είναι κατάλληλη για επαγγελματικούς χώρους, αλλά μπορεί να κρατήσει πιθανούς φίλους μόνιμα στη ζώνη της γνωριμίας. Διαλέξτε έναν δυο ανθρώπους με τους οποίους θα θέλατε να σχηματίσετε πιο δυνατούς δεσμούς. Κάντε σχέδια για φαγητό ή για μια απογευματινή βόλτα, έπειτα προσπαθήστε να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο. Η ευαισθησία ανοίγει τον δρόμο προς την οικειότητα.

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/08 Α

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ξεχάσετε, μπορείτε να συγχωρήσετε. Αυτό το Σάββατο, με το αρμονικό τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο να φωτίζει τη ζώνη της θεραπείας σας, είστε στην ιδανική θέση για να τείνετε κλάδο ελαίας. Ίσως να έχετε κάθε λόγο να είστε θυμωμένοι με κάποιον από τον κύκλο σας, αλλά ποιος υποφέρει περισσότερο; Μπορεί εσείς, Δίδυμοι. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά είναι σημάδι χαρακτήρα η συγχώρεση και η προσπέραση. Βέβαια, αν υπάρξει επόμενη φορά, μπορεί να θέλετε να επανεξετάσετε την απόφασή σας να κρατήσετε αυτό το άτομο για φίλο.

Το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής κρατήστε χαμηλό προφίλ. Άνθρωποι που θέλουν συνέχεια προσοχή μπορεί να παίζουν με την καρδιά σας, αλλά μπορεί να σπαταλήσουν ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας. Δεν πειράζει να αγνοήσετε τα ομαδικά μηνύματα και απλώς να αποσυνδεθείτε! Αργότερα, το απόγευμα, η Σελήνη περνά στους Διδύμους για δυόμισι ημέρες και είναι πιο εύκολο για εσάς να θέσετε όρια και να δώσετε δέκα λεπτά, αν αυτά διαθέτετε, στους άλλους για συζήτηση. Αυτές οι ακτίνες μπορεί να φέρουν ένα κύμα κοινωνικής ενέργειας καθώς τελειώνει το Σαββατοκύριακο. Δεν είναι αργά για μια αυθόρμητη συνάντηση με φίλους για ένα ποτήρι κρασί ή για να δείτε μια ταινία που θέλατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Καρκίνος

Δυο μυαλά –και δυο καρδιές– είναι πολύ καλύτερα από ένα! Αν προσπαθούσατε να τα κάνετε όλα μόνοι σας (ξανά), το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου θα σας υπενθυμίσει ότι η ομαδική δουλειά κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Βρείτε έξυπνους τρόπους για να μαζέψετε πόρους με φίλους και γείτονες. Να είστε ανοιχτοί στους ανθρώπους που θέλουν να μπουν στην παρέα σας, ειδικά αν έχουν να προσφέρουν νέες ιδέες και θετική ενέργεια.

Η Κυριακή θα ξεκινήσει κοινωνικά, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο. Κάντε σχέδια για καφέ ή για μια μέρα στην παραλία με φίλους. Απλώς μη φύγετε με ένα αυτοκίνητο. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και στον δωδέκατο Οίκο σας του ύπνου και την απομόνωσης. Μπορεί ξαφνικά να θέλετε να φύγετε και να μείνετε μόνοι. Θα είναι καλύτερο να το κάνετε, παρά να μείνετε με το ζόρι και να αρχίσετε την γκρίνια.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Αν φτάνετε σχεδόν στη γραμμή του τερματισμού, αλλά νιώσετε ξαφνικά ότι η κατεύθυνσή σας δεν σας κάνει να νιώθετε άνετα, σταματήστε! Το τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο και στον Οίκο της καριέρας σας μπορεί να σας βοηθήσει να επαναριθμήσετε τη στρατηγική σας για επιτυχία. Κοιτάξτε τι επιθυμεί η καρδιά σας τώρα (σε αντίθεση με τη τελευταία φορά που ενημερώσατε το προφίλ σας στο LinkedIn). Δεν πειράζει να αλλάξετε πορεία. Για την ακρίβεια, είναι προαπαιτούμενο για να βρείτε την ευτυχία! Απλώς προσπαθήστε να μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να κάνετε. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα!

Την Κυριακή, θυμηθείτε ότι η συνοπτικότητα είναι η ψυχή του πνεύματος. Αφήστε τις ποιητικές μεταφορές και τα προσωπικά ανέκδοτα και πηγαίνετε κατευθείαν στα σημεία κλειδί. Αργότερα, χαλαρώστε, καθώς η Σελήνη περνά στους Διδύμους και στον απελευθερωτικό ενδέκατο Οίκο σας. Έχετε μια δύσκολη εργάσιμη εβδομάδα μπροστά σας. Πριν ξεκινήσει, όμως, φροντίστε να παίξετε. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/08 Α

zodia-zvdia-75

ζώδια Παρθένος

Να τους πείτε πώς νιώθετε πραγματικά, Παρθένοι; Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στον ομιλητικό Ταύρο ενεργοποιεί τον ένατο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Μπορεί να θέλετε να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας χωρίς να το επιμεληθείτε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν όλοι να αντέξουν τα αφιλτράριστα σχόλια. Κάτω από αυτές τις ακτίνες εξισορρόπησης, φροντίστε να δώσετε τα σχόλιά σας με συμπόνια. Η προσέγγισή σας πρέπει να είναι περισσότερο σαν δημοσιογράφου παρά σαν κήρυκα. Θα βγάλετε περισσότερα απ’ τους άλλους κάνοντας ερωτήσεις και όχι κηρύγματα.

Την Κυριακή, μπορεί να ξυπνήσετε με μια αλήθεια μέσα σας ή να γράψετε μια ιδέα σας στο ημερολόγιό σας καθώς πίνετε τον καφέ σας. Αλλά μην βιαστείτε να μοιραστείτε αυτή τη διαφώτιση στα κοινωνικά δίκτυα. Το τελευταίο που θέλετε είναι κάποιος να τρολάρει τα ευαίσθητα συναισθήματά σας! Μην αποφύγετε τις κουβέντες για δουλειά αργότερα την Κυριακή, όταν η Σελήνη περάσει στον τομέα της επιτυχίας σας για δυόμισι ημέρες. Η ευκαιρία μπορεί να βρίσκεται στη διπλανή ξαπλώστρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love