ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/08 – Στη Φωτιά των Αισθήσεων

zwdia-light

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/08 Β

ζώδια Ζυγός

Το τέρας της ζήλιας μπορεί να κάνει μια απρόσμενη εμφάνιση το Σάββατο, καθώς το τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο ξυπνά τον όγδοο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Η εμπιστοσύνη, η ζήλια, η ανταγωνιστικότητα, ακόμα και ο θυμός μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας βρουν προ εκπλήξεως. Προσπαθήστε να κρατήσετε τη ψυχραιμία, για την οποίο φημίζεστε, και ζυγίστε τα συναισθήματά σας απέναντι στα διαθέσιμα γεγονότα. Μπορεί να έχετε καλό λόγο να νιώθετε απεγνωσμένοι, αλλά αν κάνετε την τρίχα τριχιά μπορεί να καταστρέψετε ολοκληρωτικά μια σημαντική σχέση σας.

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, περνά στους Διδύμους και στον ανάλαφρο ένατο Οίκο σας για δυο και κάτι ημέρες. Θα νιώσετε χαρά που δεν καταστρέψατε το Σαββατοκύριακό σας θυμώνοντας για το παραμικρό. Στρέψτε την προσοχή σας σε σχέδια για ταξίδια ή σε ένα επιχειρηματικό πρότζεκτ και κρατήστε μια θέση σε μια βραδινή ομιλία, σε μια συναυλία, σε οτιδήποτε σας φτιάχνει τη διάθεση και ανοίγει τους ορίζοντές σας.

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Τα μεγάλα μυαλά δεν συναντιούνται πάντα, Σκορπιοί. Αυτό το Σαββατοκύριακο, τα πιο χρήσιμα σχόλια μπορεί να έρθουν από ανθρώπους που βλέπουν τον κόσμο με μια εντελώς διαφορετική ματιά. Ανοίξτε τις δημοσκοπήσεις και ακούστε αντικειμενικά. Ακόμα κι αν δεν ακολουθήσετε τις συμβουλές τους, αυτή η διαδικασία μπορεί να φωτίσει πιθανότητες που δεν είχατε δει. Κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, μπορεί να νιώσετε την ερωτική έλξη με κάποιον «αντίθετο» από εσάς.

Εξερευνήστε! Φέρτε μια υπάρχουσα σχέση σε ισορροπία δίνοντας περισσότερο ή παίρνοντας περισσότερο αν ήσασταν εσείς οι πιο γενναιόδωροι. Το απόγευμα της Κυριακής, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας. Κάντε σχέδια με έναν καλό φίλο, που του αρέσει να μπαίνει βαθιά στη συζήτηση. Αν είστε σε σχέση, κρατήστε τη σύνδεση ζωντανή με ένα ραντεβού μόνο για τους δυο σας.

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/08 Β

zwdia-fotia

ζώδια Τοξότης

Πώς νιώθετε τελευταία, Τοξότες; Αν προσπαθείτε να αντισταθμίσετε τις κακοτοπιές σας με στέρηση, δεν θα καταφέρετε ποτέ να ισορροπήσετε. Η υγεία δεν σημαίνει να είστε πολύ λεπτοί ή ευκίνητοι. Σημαίνει ότι έχετε συνήθειες που μπορείτε να ακολουθήσετε και να τις απολαύσετε! Το εξισορροπητικό τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στον Ταύρο και στον έκτο Οίκο σας της ευημερίας μπορεί να σας δείξει το δρόμο προς ένα καλό σχέδιο φροντίδας.

Βάλτε στόχο να τρώτε υγιεινό φαγητό το 80 τοις εκατό του καιρού και αντί να κάνετε εξουθενωτική γυμναστική, να κινήστε κάθε μέρα και να γυμνάζεστε έντονα ανά τακτά και μικρά χρονικά διαστήματα. Την Κυριακή, κοιτάξτε τι έχετε να κάνετε πριν πείτε ναι σε μια ακόμα πρόσκληση. Όταν η Σελήνη περάσει στους Διδύμους και στον Οίκο της συνεργασίας σας νωρίς το απόγευμα, θα είναι καλύτερο να συνεργαστείτε με συμπληρωματικές δυνάμεις που μπορούν να πιάσουν τη σκυτάλη και να τρέξουν για να μην παίξετε μόνοι σας στην κάθε θέση.

αγαπη

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Φυσήξτε το κέρας σας, Αιγόκεροι. Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου ενεργοποιεί τον πέμπτο Οίκο σας του θεατρινισμού και της δόξας και σας δίνει την ιδανική ημέρα για λίγη προώθηση του εαυτού σας. Ανεβάστε μερικές υπέροχες σέλφι και λάβετε στωικά τα σχόλια. Στον έρωτα, η ήπια προσέγγιση δουλεύει καλύτερα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ενώ δεν θέλετε να είστε μυστικοπαθείς, αφήστε τις καντάδες με κιθάρα για κάποια άλλη φορά. Για τώρα, επικεντρωθείτε στο να είστε ο καλύτερος φίλος του ταιριού σας (φυσικά, με προνόμια) και θα χτυπήσετε το κέντρο του στόχου.

Νωρίς την Κυριακή, η Σελήνη στον Ταύρο συνεχίζει να αυξάνει τη δύναμη του μυαλού σας. Αυτή την ενέργεια πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε για δημιουργική σκέψη και για ζεστές διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις. Αργότερα το απόγευμα, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις ευθύνες σας, καθώς η Σελήνη περνά στους Διδύμους και στον έκτο Οίκο σας των συστημάτων και της αποτελεσματικότητας. Αλλά μη φέρετε αυτή την ενέργεια στις πρωινές συναντήσεις σας, αλλιώς μπορεί να σκοτώσετε μια καλή ιδέα ή ακόμα και μια ρομαντική πριν βρει την ευκαιρία να γεννηθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Δείξτε λίγη αγάπη στο σπίτι σας! Το τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο του Σαββάτου φωτίζει τον οικιακό τέταρτο Οίκο σας και σας δίνει την ώθηση να καθαρίσετε και ίσως και να αναδιακοσμήσετε λίγο. Ξεκαθαρίστε τον χαμό για να δείτε τι υπάρχει και να αποφασίσετε τι αγαπάτε αρκετά για να κρατήσετε. Ξεφορτωθείτε αυτά τα ρούχα που δεν πρόκειται να γυρίσουν ποτέ στη μόδα. Πετάξτε αρκετά πράγματα και μπορεί να κάνετε έναν χώρο για διαλογισμό και γιόγκα. Τώρα, δείτε πόσο κενό διάστημα μπορεί να αφήσετε στο ημερολόγιο σας, έτσι ώστε να απολαύσετε το σπίτι σας!

Νωρίς την Κυριακή, μπορεί να μην έχετε διάθεση να δείτε κανέναν άλλο πέρα από τη γάτα σας. Αλλά όταν η Σελήνη περάσει στους Διδύμους αργά το απόγευμα, το χιούμορ σας επιστρέφει μαζί με το εορταστικό πνεύμα σας. Τις τελευταίες ώρες του Σαββατοκύριακο βρεθείτε με φίλους για ένα παγωμένο ποτό. Και αν στο δρόμο σας βρεθεί μια βιτρίνα, στην οποία δεν μπορείτε να αντισταθείτε, είστε ελεύθεροι να μπείτε μέσα στο κατάστημα. Μπορεί να χρειαστείτε κάτι νέο να φορέσετε για τη βραδιά, όταν μια αυθόρμητη πρόσκληση για φαγητό φτάσει στο κινητό σας.

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/08 Β

tarw-zwdia

ζώδια Ιχθύες

Μιλήστε, Ιχθύες! Δεν θα σας λείπουν τα λόγια το Σάββατο, όταν το τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο ενεργοποιήσει τη ζώνη της επικοινωνίας σας. Πατήστε «στείλε» σε αυτό το μήνυμα που περιμένει στο πρόχειρό σας και φορέστε το κοινωνικό κουστούμι σας. Κοιτάξτε αν υπάρχουν σημαντικά e-mail που μπορεί να έχουν ξεχαστεί. Μπορεί μέσα στη γεμάτη εβδομάδα σας να μην έχετε προσέξει μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε! Και ακόμα κι αν δεν σας ξέφυγε κάτι, μπορεί να ξεκινήσετε εσείς τα σχέδια. Η διασκέδαση για όλη την παρέα μπορεί να είναι μια βόλτα μακριά!

Το μόνο πρόβλημα; Ποιον να καλέσετε και ποιον να αφήσετε έξω από τη λίστα. Αυτό το τέταρτο της Σελήνης ζητά μια πιο προσεκτική εξέταση της παρέας σας. Ώρα να κρατήσετε το χαλασμένο φρούτο μακριά από τα υπόλοιπα. Η κοινωνική ενέργεια κρατά και την Κυριακή, αλλά αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνά στους Διδύμους και στον τέταρτο Οίκο σας για δυο μέρες. Τα ένστικτά σας σάς τραβούν πίσω στη βάση σας. Μαγειρέψτε φαγητό που σας κάνει να νιώθετε οικεία και ελάτε κοντά με τους δικούς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love