ζώδια σαββατοκύριακο 07-08/07 Α

ζωδιο-ταυρος

ζώδια σαββατοκύριακο 07-08/07 Α

ζώδια Κριός

Ασάφεια στα οικονομικά; Η θολή ευθυγράμμιση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και στον απρόβλεπτο Ουρανό στον τομέα της εργασίας και των χρημάτων σας είναι μια κλήση αφύπνισης για τη δημιουργία ενός καλύτερου προϋπολογισμού. Μια απροσδόκητη δαπάνη μπορεί να προκύψει τώρα, αλλά προσπαθήστε να το θεωρήσετε ως ευλογία μεταμφιεσμένη. Εάν πρέπει να ξοδεύετε πιο έξυπνα, αυτό μπορεί να είναι το κερασάκι στην τούρτα που χρειάζεστε για να συναντηθείτε με έναν οικονομικό σύμβουλο. Ο τρόπος με τον οποίο βγάζετε χρήματα μπορεί να αλλάξει επίσης σχήμα. Ετσι εξερευνήστε διαφορετικούς τρόπους παθητικού εισοδήματος ή αρχίστε να επενδύετε.

Κατά τη διάρκεια της κατευναστικής σύνδεσης της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, περάστε χρόνο με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Φτιάξτε ένα καλάθι για πικνίκ και πηγαίνετε στην παραλία ή κάντε ένα ημερήσιο ταξίδι για να επισκεφθείτε συγγενείς. Προειδοποίηση: Αυτή η επίσκεψη μπορεί να γίνει συναισθηματική, ειδικά αν αρχίσετε να κοιτάτε παλιές φωτογραφίες. Φέρτε χαρτομάντιλα!

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Η συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον ριζοσπαστικό Ουρανό στο ζώδιό σας θα μπορούσε να κάνει την ημέρα τόσο ηλεκτρισμένη όσο και εκρηκτική. Καθώς η ενέργειά σας μπορεί να κορυφωθεί και έπειτα να χαθεί τελείως, αποφύγετε διεγερτικά όπως η καφεΐνη και οι ζαχαρούχες ουσίες. Αφήστε τα ενεργειακά βαμπίρ μακριά από τη λίστα των καλεσμένων σας! Διοχετεύστε αυτή την έντονη, εκφραστική ενέργεια σε κάτι θετικό, όπως στη δημιουργία ενός γραφείου στο σπίτι σας ή βοηθώντας έναν φίλο.

Το τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον συμπονετικό Ποσειδώνα μπορεί να ανοίξει το στόμα σας, για καλό ή για κακό. Η προθυμία σας να ακουμπήσετε τα ευαίσθητα θέματα στις συζητήσεις θα σας κάνει ανθρώπους συμπονετικούς, που προκαλούν όμως τη σκέψη. Αλλά σκεφτείτε το διπλά πριν πείτε τη γνώμη σας για οποιονδήποτε δεν είναι μέσα στο δωμάτιο. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να μπλεχτείτε σε ένα δράμα τύπου είπε ο ένας, είπε ο άλλος!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Δίδυμοι

Ουφ! Δεν θα θέλετε να απομακρυνθείτε πολύ από το κρεβάτι σας το Σάββατο, χάρη στην ευθυγράμμιση της Σελήνης και του εκκεντρικού Ουρανού στον δωδέκατο Οίκο σας. Αντί να αναγκάσετε τον εαυτό σας να γίνει κοινωνικός, προσπαθήστε να μπείτε σε μια κατάσταση «ροής» –όπου συνεργάζεστε με τα ενεργειακά σας μοτίβα αντί να τα πολεμάτε. Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται, οπότε, αν είναι δυνατόν, ακούστε τη μούσα. Εάν το αναλυτικό μέρος του εγκεφάλου σας εξακολουθεί να παρεμβαίνει, δοκιμάστε να διαλογιστείτε ή να κάνετε μια βόλτα για να καθαρίσετε το κεφάλι σας.

Ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά επίσης τη μουσική, επομένως εξερευνήστε νέα κομμάτια και στη συνέχεια δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής που να ταιριάζει στη διάθεσή σας. Αποφύγετε οποιεσδήποτε ουσίες αργότερα, καθώς είναι πιθανό να το παρακάνετε, πράγμα που θα μπορούσε να δημιουργήσει χάος, το οποίο πραγματικά δεν χρειάζεστε. Η πρακτική μαγεία σαρώνει την Κυριακή, όταν ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον θαυματοποιό Ποσειδώνα στις πιο εργατικές ζώνες του χάρτη σας. Βάλτε τα ακουστικά σας και κάντε τις δουλειές που δεν μπορούσατε να κάνετε με τίποτα το Σάββατο. Μπορεί και να αρχίσετε να σφυρίζετε ενώ δουλεύετε.

ζώδια σαββατοκύριακο 07-08/07 Α

zodia-zvdia-75

ζώδια Καρκίνος

Αλλαγή σχεδίων! Το Σάββατο, η Σελήνη συγχρονίζεται με τον αυθόρμητο Ουρανό στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας, οπότε παραμείνετε ευέλικτοι. Εάν η κοινωνική σας ζωή είναι βαρετή τελευταία, αναλάβετε δράση: τα αστέρια του Σαββάτου είναι ιδανικά για να ανακατέψετε τα πράγματα με την παρέα σας. Μπορείτε να συναντήσετε μερικά συγγενικά πνεύματα, που δεν φοβούνται να περάσουν τα όρια ή να εξερευνήσουν πρωτοποριακές ιδέες. Αναζητήστε συνδέσεις με ομοϊδεάτες, ειδικά εάν ενδιαφέρονται για τις τέχνες ή για κάποια αιτία στην οποία πιστεύετε.

Συνεχίστε να ακολουθείτε τη ροή την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος στον Καρκίνο παρασύρεται στη θάλασσα από τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών. Μια αλλαγή στο περιβάλλον σας θα μπορούσε να φέρει μια δημιουργική ανακάλυψη και ενδεχομένως μια πνευματική αφύπνιση. Ένας καλός λόγος για να κάνετε αυτό το οδικό ταξίδι και την πεζοπορία που ονειρευόσασταν ή για να κλείσετε ένα αυθόρμητο ταξίδι για να δείτε έναν φίλο σας που ζει εκτός πόλης.

ζώδια σαββατοκύριακο 07-08/07 Α

taro-zodia-098

ζώδια Λέων

Ώρα να πηδήσετε από το πλοίο ή απλά να εξερευνήσετε άγνωστες θάλασσες; Το Σάββατο μια συνάντηση προσανατολισμένη στον στόχο ανάμεσα στη Σελήνη και στον φορέα της αλλαγής Ουρανό μπορεί να σας βρει να έχετε βαρεθεί οτιδήποτε δεν αλλάζει το status quo. Εάν έχετε ξεπεράσει ένα πάθος σας, συνδεθείτε με άτομα που έχουν επιρροή στο δίκτυό σας και δείτε εάν έχουν ακούσει για ευκαιρίες. Ποτέ δεν θα μάθετε αν τσιμπάνε τα ψάρια αν δεν ρίξετε το δόλωμά σας.

Αλλά μην βιαστείτε να δράσετε βάσει αυτών των συναισθημάτων. Ακόμα κι αν αποφασίσετε να αλλάξετε κάτι, μπορείτε να κάνετε αυτή τη μετάβαση ευχάριστη. Την Κυριακή, τα ισχυρά συναισθήματα θα μπορούσαν να υπερισχύσουν κάθε λογικής σκέψης, καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας ενεργοποιούν τη διαίσθησή σας. Ακούστε τα ένστικτά σας και μην ανησυχείτε αν αυτές οι εντυπώσεις φαντάζουν παράλογες μπροστά στο πρόσωπο της λογικής. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται και το οφείλετε στον εαυτό σας να τα εξερευνήσετε.

ζώδια σαββατοκύριακο 07-08/07 Α

taro-oroskopio-54

ζώδια Παρθένος

Δουλεύετε πολύ για να ευχαριστήσετε τους άλλους, Παρθένοι; Τα αστέρια του Σαββάτου διακόπτουν αυτό το μοτίβο αυτοσαμποτάζ. Κάτω από μια ειλικρινή συνάντηση της Σελήνης και του ριζοσπαστικού Ουρανού, η αλήθεια που καταπιέζετε μπορεί να σας απελευθερώσει… Γι’ αυτό αφήστε τη να βγει! Είστε τόσο πιστοί και συμπαθείς, αλλά που είναι το καλό σ’ αυτό αν δεν είστε εσείς πραγματικά; Εκτός αυτού, μερικές φορές μια έκρηξη ειλικρίνειας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι άλλοι.

Την Κυριακή, προσεγγίστε οποιεσδήποτε ευαίσθητες συζητήσεις με περισσότερη διπλωματία και συμπόνια. Eνα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα μαλακώνει τον τρόπο σας. Αυτή μπορεί να είναι ιδανικότερη ημέρα για να ακούσετε, ειδικά αν οι φίλοι σας έχουν σχόλια ως απάντησή στις σαββατιάτικες καταγγελίες σας. Παραμείνετε επικεντρωμένοι στην καλλιέργεια λύσεων –και ίσως σε εκείνες που δεν απαιτούν από τους ανθρώπους να συμβιβαστούν, αλλά κάνουν χώρο για μεγαλύτερη ατομικότητα και αυτονομία μέσα σε ομάδες και σχέσεις! Σκεφτείτε: ελεύθεροι να είμαστε όλοι ο εαυτός μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot