ζώδια σαββατοκύριακο 28-29/07 Α Ακούστε την καρδιά σας

erwtikes-15314-provlepseis

ζώδια σαββατοκύριακο 28-29/07 Α

ζώδια Κριός

Στόχος σας να εξυπηρετείτε, Κριοί, όχι μόνο να ευχαριστείτε τους άλλους! Αυτό το Σαββατοκύριακο νιώθετε ακόμα την επίδραση ενός τριγώνου που σχηματίστηκε την Παρασκευή ανάμεσα στη στοργική Αφροδίτη και στον ισχυρό Πλούτωνα, το οποίο σας καλεί να κάνετε το καθήκον σας. Αν ένας φίλος, συγγενής ή συνάδελφος χρειάζεται την άποψή σας, τα αστέρια σας προτρέπουν να κάνετε αυτή την ανιδιοτελή πράξη. Μόνοι; Ο έρωτας μπορεί να καραδοκεί εκεί που δεν τον περιμένατε… Ίσως, μια φιλία να μετατρέπεται σε φλερτ; Μην το απορρίψετε χωρίς να το σκεφτείτε καλά.

Αυτή η ανεξερεύνητη χημεία μπορεί να σας οδηγήσει σε μια αληθινή σχέση. Πιείτε έναν καφέ μαζί και νιώστε την ενέργεια ανάμεσα σας. Είτε ψάχνετε για το ταίρι σας στο κρεβάτι είτε για το άλλο σας μουσικό μισό, οι παρεΐστικες αποδράσεις θα είναι ιδιαίτερα πλούσιες όλο το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον κοινωνικό Υδροχόο. Μην είστε πολύ αυστηροί με τη λίστα των προσκεκλημένων σας, αλλιώς μπορεί να χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν ευχάριστο νέο φίλο.

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Ποιος είπε ότι τα αντίθετα δεν έλκονται; Όλες οι μικρές διαφορές ανάμεσα σε εσάς και κάποιον ξεχωριστό μπορούν να εμβαθύνουν τον δεσμό σας. Αγκαλιάστε αυτές τις πλευρές τους αντί να τις απορρίψετε. Το μαγνητικό τρίγωνο της Παρασκευής ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σας ενθαρρύνει αυτό το Σαββατοκύριακο να εξερευνήσετε μια έλξη με κάποιον που πιστεύατε ότι παραείναι διαφορετικός για να τα πάει καλά μαζί σας ή με την παρέα σας.

Αλλά μην φτάσετε στην άλλη άκρη και φλερτάρετε με αυτό το άτομο. Αντί να προβάλετε μια φαντασίωση πάνω σε αυτό το άγνωστο πρόσωπο, κάντε αυθεντικές ερωτήσεις για να το μάθετε. Αφήστε μερικές ώρες διαθέσιμες για την εξέλιξη της καριέρας σας. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να αναζωπυρώνει τη φιλοδοξία σας, περάστε από μια εκδήλωση της βιομηχανίας σας ή τελειώστε μια παρουσίαση για τη δουλειά σας, που θα μπορούσε να ανοίξει νέα κανάλια πιθανοτήτων.

ζώδια σαββατοκύριακο 28-29/07 Α

zwdia - love

ζώδια Δίδυμοι

Ακούστε την καρδιά σας, Δίδυμοι, και μην ντρέπεστε να μοιραστείτε τα περίπλοκα συναισθήματά σας με κάποιον φίλο που εμπιστεύεστε. Το Σάββατο, ένα σπάνιο και ευοίωνο τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα (το οποίο επιδρά ακόμα από την Παρασκευή) σας προκαλεί να έρθετε ξανά σε επαφή με την ευάλωτη πλευρά σας. Δεν χρειάζεται να λύσετε τα πάντα ή να ετοιμάσετε μια παρουσίαση πριν ανοιχτείτε.

Αυτά τα άστρα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές συζητήσεις για την εξέλιξη μιας σχέσης ή την δημιουργία οικογένειας. Θα σας βοηθήσουν επίσης να αφήσετε μια πικρία από το παρελθόν και να τα βρείτε με κάποιον αγαπημένο σας. Θα έχετε περισσότερη υποστήριξη σε αυτή την επίδειξη ψυχής από τη Σελήνη στον Υδροχόο, η οποία θα ενεργοποιεί τον ένατο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο. Αν η ατμόσφαιρα βαρύνει, δοκιμάστε να την ελαφρύνετε με χιούμορ. Αυτές οι ακτίνες σας υπενθυμίζουν ότι το γέλιο είναι όντως το καλύτερο φάρμακο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Καρκίνος

Φίλοι με προνόμια; Το Σάββατο ένα τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει ατακτοποίητα συναισθήματα στην επιφάνεια. Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματός σας και στα σήματα που εκπέμπετε: μπορεί να υποδεικνύουν σεξουαλική χημεία ή ένταση. Ακόμα και οι πλατωνικές συζητήσεις μπορεί να είναι φορτισμένες με υπονοούμενα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στον παιχνιδιάρικο διάλογο, Καρκίνοι.

Αλλά μην εκπλαγείτε αν τα σχόλια σας αποκτήσουν γρήγορα αισθησιασμό, ειδικά με τη Σελήνη στον Υδροχόο και στον έντονο και ερωτικό όγδοο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο. Ήδη σε σχέση; Τολμήστε να αναφέρετε ένα θέμα που φοβάστε να συζητήσετε αλλά ξέρετε ότι πρέπει. Και ίσως το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε είναι το κρεβάτι. Οι συζητήσεις αυτές μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι δημιουργικό για τα επόμενα μεγάλα βήματά σας ως ζευγάρι.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Όταν βλέπετε κάτι, Λέοντες, μιλήστε. Το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα (που επιδρά ακόμα πάνω μας κι ας είχε σχηματιστεί με ακρίβεια την Παρασκευή) σας δίνει σημαντικές συμβουλές για έναν φίλο ή σύντροφο. Δώστε πιο πολλά από έναν ώμο για να ακουμπήσουν, Λέοντες και προσφέρετε μια χείρα βοηθείας στα πρακτικά θέματα. Θα βοηθήσει πολύ την ενίσχυση του δεσμού σας. Βοηθήστε στη διακόσμηση, παίξτε τους στιλίστες σε ένα ραντεβού για ψώνια ή φυτέψτε μαζί μερικά φυτά.

Μόνοι; Με τα άστρα να θερμαίνουν τη ζώνη της φυσικής κατάστασής σας, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον ενώ γυμνάζεστε. Φορέστε κάτι που σας κάνει να νιώθετε ατρόμητοι. Τα ζεύγη όλων των ειδών λαμβάνουν μια μπόνους βοήθεια από τη Σελήνη, η οποία θα βρίσκεται στον Υδροχόο όλο το Σαββατοκύριακο. Για να διατηρήσετε τη μέγιστη δυναμικότητα των σημαντικών ντουέτων, μοιράστε τις ευθύνες με τρόπο δίκαιο και ίσο. Αν κάποιος σας κακομαθαίνει, σταματήστε να το λέτε και κάντε κάτι για να τους κακομάθετε κι εσείς!

ζώδια σαββατοκύριακο 28-29/07 Α

ζώδια Παρθένος

Η καρδιά σας είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας αυτό το Σάββατο, Παρθένοι, είτε το θέλετε είτε όχι. Ένα παθιασμένο και διεισδυτικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα συνεχίζει να εμπνέει ρομαντική αυτοέκφραση και ειλικρινείς συζητήσεις. Κάποιος που σας θαύμαζε από μακριά μπορεί να σας αποκαλύψει τα συναισθήματά του. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά φτάσει ένα μπουκέτο από λουλούδια στην πόρτα σας. Ή πάρτε την πρωτοβουλία και στείλτε το εσείς.

Πάρτε ένα τολμηρό ρίσκο στο στιλ σας και προσθέστε μια πινελιά αίγλης και μυστηρίου όταν βγείτε έξω για να συναντήσετε τους φίλους σας το βράδυ του Σαββάτου. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο όλο το Σαββατοκύριακο, η φροντίδα του εαυτού σας και η κοινωνικοποίηση θα πηγαίνουν χέρι χέρι. Την Κυριακή, αντί γα καφέ, γιατί να μην πάτε για πεζοπορία και πικ-νικ ή ίσως για μια βραδινή θεραπεία σπα; Με μέτρο, ωστόσο, οι μαργαρίτες. Αυτό το Σαββατοκύριακο είστε εσείς στη θέση του οδηγού για όλη την παρέα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia