ζώδια σαββατοκύριακο 28-29/07 B Ερωτας μετα την Καταιγιδα

erwtikes-11314-zvdia-oneirokriths

ζώδια σαββατοκύριακο 28-29/07 B

ζώδια Ζυγός

Ρίξτε λίγο τις άμυνές σας, Ζυγοί. Το Σάββατο, ένα συναισθηματικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, το οποίο επιδρά ακόμα από την Παρασκευή, σας προκαλεί να έρθετε σε επαφή με την ευάλωτη πλευρά σας. Όταν οι συζητήσεις φτάσουν στα προσωπικά, αποκαλύψτε κάτι ενδόμυχο για τον εαυτό σας. Μόνοι; Σταματήστε να προσπαθείτε να κρύψε τα συναισθήματά σας και απλώς μιλήστε από την καρδιά σας. Οι Ζυγοί σε σχέση θα έχουν έμπνευση να μιλήσουν για το μέλλον: την επέκταση της οικογένειάς σας, τη συγκατοίκησή σας ή την επισημοποίηση της σχέσης σας.

Ίσως είναι ώρα να ξεκινήσετε να μαζεύετε χρήματα για το ταξίδι του μέλιτος ή να σχεδιάσετε μια εκδήλωση στην οποία θα ανανεώσετε τους όρκους σας σε ένα ρομαντικό μέρος. Δεν βλάπτει που η Σελήνη στον Υδροχόο αναζωπυρώνει τη φωτιά στον παιχνιδιάρικο, ερωτικό πέμπτο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο. Αν τα πράγματα έχουν γίνει προβλέψιμα με το ταίρι σας ή τους φίλους σας, κάντε κάτι για τα αλλάξετε. Οι νέες εμπειρίες, ειδικά αν έχουν σκοπό να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας, είναι ένας παράγοντας που σίγουρα θα ενισχύσει τους δεσμούς σας.

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Βυθιστείτε στις λεπτομέρειες με φίλους, συναδέλφους και εραστές αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο, ένα ευοίωνο τρίγωνο ανάμεσα στην αρμονική Αφροδίτη και τον Πλούτωνα (τον αστρικό συγκυβερνήτη σας) σας προτρέπει να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Η ωμή αλήθεια ή τουλάχιστον η δική σας εκδοχή αυτής θα σας βοηθήσει πολύ στην ενίσχυση ενός δεσμού. Αν και η ωμή αλήθεια δεν είναι πάντα όμορφη, θα νιώσετε και οι δυο καλύτερα αν σταματήσετε να κρύβετε πράγματα ο ένας από τον άλλο.

Έχετε στο νου σας, ωστόσο, τη διαφορά ανάμεσα στην παραγωγική κριτική και στις προσβολές και θα αναπτυχθείτε και οι δυο σε πνευματικό επίπεδο. Απλώς φροντίστε να ακολουθήσετε τον κανόνα: Κάντε αυτή τη συζήτηση κάπου ιδιωτικά! Με τη Σελήνη στην οικιακή ζώνη σας όλο το Σαββατοκύριακο, το σπίτι σας θα είναι το τέλειο σκηνικό. Σημαντική συμβουλή: Ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα με σπιτικό φαγητό.

ζώδια σαββατοκύριακο 28-29/07 B

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Ιδού η δύναμη του δύο! Η Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεται στη ζώνη των σχέσεων σας όλο το Σαββατοκύριακο και αποκαλύπτει παντού αδελφικά πνεύματα. Μπορεί ακόμα να συνεργαστείτε με τα αδέλφια σας ή με τους γείτονές σας για να σχεδιάσετε μια εκδήλωση, από μια βόλτα στα μπαρ το βράδυ του Σαββάτου μέχρι μια βραδιά χειροτεχνίας σε ένα υπαίθριο σκηνικό. Το παραγωγικό τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον λαμπερό Πλούτωνα θα φέρει έντονο μαγνητισμό στην καριέρα και στη ζώνη των χρημάτων σας.

Δώστε προσοχή σε συνεργασίες και συνδέσεις: Ένα απρόσμενο κλικ με κάποιον μπορεί να οδηγήσει σε μια κερδοφόρα ευκαιρία. Βρεθείτε σε κάποια εκδήλωση που θα παρευρίσκονται άλλοι άνθρωποι του επαγγέλματός σας για να επεκτείνετε το δίκτυό σας. Με την αγαπημένη Αφροδίτη στο μίγμα, μπορεί να γίνεται το μισό ενός δυνατού ζεύγους ή να σπρώξετε μια ομαδική προσπάθεια για μεγαλύτερο κέρδος.

zodia-zwdia-88-1

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Όσοι περισσότεροι όχι μόνο καλύτερα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και εξυπνότερα. Η κοινοτική Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεται στον δεύτερο Οίκο σας και σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε έξω από τα προϋπολογιστικά όρια. Μια ιδέα που πριν ήταν απλησίαστη, όπως η ενοικίαση εξοπλισμού ή η πρόσληψη ενός προσωπικού σεφ για ένα γεύμα, μπορεί να γίνει εφικτή όταν μπαίνει στο κοινό ταμείο. Δείτε ποιος είναι μέσα στο σχέδιο!

Το Σάββατο, πάρτε το ρίσκο και αποκαλύψτε τον εαυτό σας. Ένα ειλικρινές τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στον ντόμπρο ένατο Οίκο σας και στον μυστικοπαθή Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε κάτι για τον εαυτό σας που δεν είχατε ποτέ αποκαλύψει. Βέβαια, αν αυτό το μυστικό είναι βαθιά θαμμένο, κάντε μικρά βήματα για αρχή. Δώστε λίγη παραπάνω βάση στην οικειότητα ή στοχεύστε σε περισσότερη διαφάνεια στις στενότερες σχέσεις σας.

ζώδια σαββατοκύριακο 28-29/07 B

ζώδια Υδροχόος

Με τα την έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο, η Σελήνη θα βρίσκεται όλο το Σαββατοκύριακο στο ζώδιό σας και θα το κάνει πολύ δύσκολο για εσάς να αγνοήσετε τις ανάγκες σας. Ίσως λαχταράτε περισσότερη προσοχή και λεκτική επιβεβαίωση, θέλετε να σας αναγνωρίζουν! Αλλά μην καταβάλλετε δραματική προσπάθεια για να πάρετε την επικύρωση που ψάχνετε. Επικεντρώστε την ενέργειά σας σε ανθρώπους που σαφώς θέλουν να εμπλακούν και αφήστε τους αμελείς να γυρίσουν όταν θα τους λείψετε. Δεν θα πάρει πολύ πριν καταλάβουν την απουσία σας και τα τηλέφωνα αρχίσουν να χτυπάνε!

Κάτω από το μαγνητικό τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στην όμορφη Αφροδίτη και στον μυστικοπαθή Πλούτωνα, μπορεί να βρεθείτε να εμβαθύνετε έναν δεσμό με έναν φίλο ή ερωτικό σύντροφο. Κρατήστε λίγο χρόνο μόνο για τους δυο σας, για να μπορέσετε να αφήσετε τη συζήτηση να κυλήσει. Σε κοινωνικά θέματα, μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν την άδεια να προσπεράσετε τα τυπικά. Πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και ξεγυμνώστε τη ψυχή σας. Αυτοί που σας καταλαβαίνουν θα φανερωθούν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε βαθιές συνδέσεις που θα κρατήσουν.

taro-zodia-098

ζώδια Ιχθύες

Προσπαθεί κάποιος να σας αποπλανήσει ή μήπως το φαντάζεστε; Το τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στην ρομαντική Αφροδίτη και τον διεισδυτικό Πλούτωνα μπορεί να θολώσει τα όρια ανάμεσα στη φιλία και την έλξη. Καθώς ο Πλούτωνας έχει την ικανότητα να αποκρύπτει τα πραγματικά γεγονότα, ρίξτε μερικά δολώματα για να δείτε αν θα πιάσετε τίποτα από τον υποτιθέμενο θαυμαστή σας. Αν πάρετε πίσω ένα κενό βλέμμα, επιστρέψτε αμέσως στη ζώνη της φιλίας. Με την τεχνολογική επίδραση αυτής της όψης, τα αδέσμευτα ψαράκια μπορεί να γνωρίσουν κάποιον στο διαδίκτυο.

Οι Ιχθύες σε σχέση μπορεί να αναζωπυρώσουν τη φλόγα με το ταίρι τους μέσα από μια παρέα με φίλους, όντας το δυναμικό ζευγάρι. Φροντίστε να υπάρχει χρόνος στο πρόγραμμά σας για απομόνωση. Μια στοχαστική Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σας βρει σε κατάσταση σκέψης ή σε μια φάση φλερτ με τη μούσα σας. Αυτές οι σημαντικές σκέψεις χρειάζονται χώρο για να κυκλοφορήσουν και μπορεί να οδηγήσουν σε μια σημαντική επιφοίτηση ή σε μα δημιουργική ανακάλυψη!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia