ζωδιο κριος: 7 σημαδια πως είστε αυθεντικοι κριοι

κριος-ζωδιο-του-κριου-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

ζωδιο κριος: 7 σημαδια πως είστε αυθεντικοι κριοι

Ο κριος είναι το πρώτο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου. Είτε για αυτό είτε για κάποιο άλλο λόγο, είστε γεννημένοι για αρχηγοί. Αν διαβάσετε παρακάτω τα χαρακτηριστικά και ταυτίζεστε, τότε είστε αυθεντικοί κριοι.

κριος: δεν αφήνετε τίποτα στη μέση

Είστε άνθρωποι που παίρνουν πρωτοβουλίες. Έτσι, όταν ξεκινάτε κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσετε στη μέση. Οι άνθρωποι γύρω σας το βλέπουν αυτό αμέσως, πράγμα που σας δίνει σεβασμό και θαυμασμό.

κριος: πρέπει να είστε τα αφεντικά του εαυτού σας

Υπάρχει κάτι πάνω σας που δεν του αρέσει να παίρνει διαταγές από άλλους ανθρώπους. Δεν σας αρέσει να σας λένε τι να κάνετε και πρέπει να είστε εσείς αυτοί που ελέγχουν τη μέρα, και τη μοίρα. Σας βοηθά όταν έχετε δική σας επιχείρηση. Προτιμάτε να υποστείτε την πίεση της δικής σας δημιουργίας παρά να υποφέρετε από τις επιθυμίες των άλλων.

zodia-zvdia-22

κριος: δεν καθυστερειτε ποτέ

Αν ξέρετε πως πρέπει να ολοκληρώσετε κάτι σε δεδομένο χρόνο, θα κάνετε πολλά για να τα καταφέρετε. Η τεμπελιά είναι κάτι που δεν καταλαβαίνετε και κάτι που δεν κάνετε ποτέ.

κριος: Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σίγουροι για τον εαυτό σας

Αυτό μπορεί να κάνει τους άλλους να σας θεωρούν υπερόπτες, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και δεν συμβιβάζεστε επειδή το θέλουν οι άλλοι.

κριος: παίρνετε τις καταστασεις στα χέρια σας

Αν υπάρχει κάτι που δεν σας αρέσει, είναι όταν οι άλλοι άνθρωποι καθυστερούν στην εργασία και επηρεάζουν το ρυθμό σας. Αναλαμβάνετε εσείς και τελειώνετε την δουλειά καθώς είστε υπερβολικά ανυπόμονοι. Με αυτή τη συμπεριφορά όμως, οι άνθρωποι γύρω σας σχηματίζουν τη λάθος ιδέα.

κριος: δεν είστε ομαδικοί παίκτες

Είστε ελευθερα πνεύματα και δεν μπορείτε να ανεχτείτε τους κανόνες και τις προσδοκίες μίας ομάδας. Θα κάνετε τη δουλειά σας, αλλά ταυτόχρονα θα ανακατευτείτε στην δουλειά των άλλων ή θα προσπαθήσετε να επηρεάσετε τις αποφάσεις.

κριος: είστε παρορμητικά όντα

Αντί να τακτοποιείτε τις υποχρεώσεις σας με λογική ή να πάρετε αποφάσεις, είστε παρορμητικοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υπέροχες ιδέες ή τεράστια λάθη. Όμως τα λάθη δεν σας επιβραδύνουν. Πάντα βλέπετε τα λάθη σαν εμπειρίες μάθησης και συνεχίζετε τη ζωή σας.

Όσο και αν θέλετε να είστε αρχηγοί, πρέπει επίσης να καταλάβετε πως αυτό φέρνει μαζί του κάποιες ευθύνες. Ευθυγραμμιστείτε με τις ευαισθησίες των υπολοίπων και θα γίνετε υπέροχοι αρχηγοί, θα σας συμπαθούν και θα σας σέβονται.

ζωδιο κριος διαβάστε επίσης