Zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 12/12

Zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 12/12

 

Zwdia: το χθεσινό χρυσό εικοσιτετράωρο θετικών όψεων, ήταν ελαφρώς καλύτερο από το σημερινό, αλλά όχι και τόσο πολύ. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να ξεκινήσετε να χαίρεστε από νωρίς, καθώς ο ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον δια σε zwdia της φωτιάς. Λίγες ώρες πριν αυτή την αρμονική ευθυγράμμιση, ασχοληθείτε με την λογοτεχνία, τις εκδόσεις και τους εκπαιδευτικούς σας στόχους. Να ξέρετε πως μπορείτε να φτάσετε ψηλά, μην πετάξετε όμως στα σύννεφα.

 

Βρείτε χρόνο για να κοιμηθείτε, να ξεκουραστείτε ή να διαλογιστείτε καθώς η σεληνη στο ζωδιο του λεοντα, σχηματίζει τετράγωνο με τον κρονο στο ζωδιο του σκορπιου –μία δύσκολη όψη που θα ξεκινήσει μία περίοδο αβεβαιότητας. Αυτό φυσικά μέχρι η σεληνη να περάσει στο τελειομανές ζωδιο της παρθενου.

 

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, προσέξτε αρκετά τη συμπεριφορά σας, επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα της ζωής έτσι ώστε να λειτουργούν με ακρίβεια και αξιοπιστία. Ο ονειροπόλος ποσειδώνας παίζει σημαντικό ρόλο τη σημερινή ημέρα, καθώς σχηματίζει μία εμπνευσμένη όψη με τον γοργοπόδαρο ερμή. Έτσι βελτιώνονται οι επικοινωνίες και τα σχέδια για επενδύσεις.

zodia-taro-45

 

Μαζί με τον ποσειδώνα, έχουμε και ένα όμορφο τρίγωνο ανάμεσα στη σεληνη στο ζωδιο της παρθενου και την αφροδιτη στο ζωδιο του αιγοκερω. Όταν η σεληνη και η αφροδίτη ενώνονται, οι ρομαντικές υποθέσεις κάνουν τεράστια άλματα, με την προϋπόθεση πνευματικής και συναισθηματικής ισορροπίας.

 

zwdia διαβάστε επίσης