zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 16/1

astrologia-maioy-2014

zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 16/1

 

zwdia: αν κρατήσατε τα χαρτιά σας καλά κρυμμένα, τότε η απομάκρυνση της σεληνης από το ζωδιο του σκορπιου, και η είσοδός της στο ζωδιο του τοξοτη, θα είναι το εισιτήριο της νίκης σας. Η θέση του αρη, θα σας ενθαρρύνει να γίνετε ιδιαίτερα παραγωγικοί –στα αγαπημένα σας χόμπι και τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Ακόμα και η μηνιαία σύνοδος του ήλιου με τον κρονο έχει την ικανότητα να σας παράσχει αρκετή ενέργεια και κοινή λογική, παρά να εμποδίσει την πρόοδό σας.

 

Όσο η σεληνη σχηματίζει τετράγωνο με τον αρη και τον ποσειδώνα, ίσως περάσετε στην άμυνα, αλλά η παράλληλη θέση της σεληνης με την αφροδιτη, θα έρθει να σας σώσει. Η ευθυγράμμιση αυτή ενισχύει την δύναμή σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Για αυτό το λόγο, εξοπλιστείτε με βιταμίνες,  ιχνοστοιχεία, βότανα και υγιή φαγητά που θα σας δυναμώσουν.

 

Διασκεδάστε με παιχνίδια και αθλητικές ασκήσεις όσο η σεληνη βρίσκεται στο ζωδιο του τοξοτη. Γράψτε τις ανακαλύψεις σας για το μέλλον, με βάση το αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στην σεληνη και τον ουρανό σε zwdia της φωτιάς.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw